Oszter Sándor meglepően szigorú apa volt – Oszter Alexandra mesélte el

Oszter Sándorra is emlékezik Oszter Alexandra a legfrissebb interjújában.

2023. június 15., 12:21

Szerző:

Oszter Alexandrával készített interjút tartalmaz a Best magazin friss száma, és a beszélgetésben természetesen a legendás édesapa, Oszter Sándor is szóba kerül.

Oszter Alexandra jelenleg kétlaki életet él Székesfehérvár és Diósjenő között – Diósjenőn található apja egykori luxusbirtoka, amelynek eladásáról jó régóta szó van, és amelyet most az örökösnek, azaz Oszter Alexandrának kell gondoznia. A 43 éves színésznő emellett az Oszter-udvar megnyitásán is dolgozik jelenleg.

Oszter Alexandra legutóbbi interjújában azt a korszakot emlegette, amikor udvarolni kezdtek neki a férfiak, de most még egy kicsit visszább megy az időben. Gyerekkorára a következőkkel emlékezik vissza:

„nem kaptam márkás farmert, csak mert az volt a divat. Mindig megkérdezte, tudom-e, hogy mennyit kell dolgozni érte, és mit teszek azért, hogy megérdemeljem. Ma is a fülemben cseng, ahogy mondta: »fiam, azt hiszed, több leszel egy drága holmitól? Te magad légy a márka! Mások akkor fognak megbecsülni.« Aztán persze anyukám olykor engedett, és megkaptam a vágyott ruhát, de ez nem volt természetes. Hálás vagyok a szüleimnek, hogy munkára neveltek, mert így nem szeppentem meg, amikor rám szakadt a birtok.”

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)