Oszter Sándor özvegye megrendítő vallomást tett

Oszter Sándor a mai napig visszajár a diósjenői vadászkastélyba, mondja Failoni Donatella.

2022. december 14., 07:45

Szerző:

Több mint, egy éve már, hogy meghalt Oszter Sándor. Többen aggódtak özvegye, Failoni Donatella állapota miatt, de a diósjenői vadászkastélyban élő özvegy most a Bors című lapnak megerősítette, hogy jól van. A zongoraművésznő egy facebookos posztban mondott olyat, amit néhányan félreértettek, de Failoni Donatella szerencsére a következőt mondja most:

„mindenkinek köszönöm, aki aggódott értem, de jól vagyok. Élvezem az élet szépségeit, lelkesen készülök a karácsonyra. Két hete töröm itthon a diót, ugyanis a szentestét velem tölti az egész családom, ezért bejglit és zserbót is sütök. Egyáltalán nem áll szándékomban eltávozni ebből a világból, nagyon is élni szeretnék.”

Failoni Donatella továbbra is a híres diósjenői vadászkastélyban él, ahol minden volt férjére emlékezteti:

„érzem és tudom, hogy Sándor velem van és odaföntről vigyáz rám. Egy madár képében rendszeresen megjelenik az ablakban. Egyszer be is repült, és egyenesen beült egy fotelbe. Akkor megszólítottam: Sándor, te vagy az? Ha igen, adj jelt! Abban a pillanatban felreppent és csak a hálószobában szállt le, egyenesen a férjem ágyán.”

Failoni Donatella azt mondja, volt férje ebben az alakban a mai napig visszajár a kastélyba. Az özvegy arról is vall az interjúban, hogy bár hiányzik neki a volt férje, jól tudja, hogy lánya és unokája számítanak rá, ezért az özvegynek sok tennivalója akad.

(Kiemelt kép: Zsigmond László D – dfp.hu)