Szívszorító: Oszter Sándor felesége vállán hunyt el

A történtek után először szólalt meg a színész özvegye.

2021. november 2., 15:14

Szerző:

Szombat reggel érkezett a szomorú hír, hogy Oszter Sándor szívinfarktusban elhunyt. Azóta lánya, Oszter Alexandra, Orbán Viktor és több kollégája is megemlékezett a híres színészről. A tragédia óta pedig most először felesége, az olasz származású zongoraművész, Failoni Donatella is nyilatkozott a történtekről.

Bár Oszter Sándor és felesége az év nagy részét külön töltötték, az elmúlt időszakban újra közel kerültek egymáshoz. A Bors telefonon utolérte a gyászoló özvegyet, aki megtörten árulta el, akkor is éppen együtt voltak, amikor a színész elhunyt. 

„Sok üzenetet kapok, ami jólesik. Hogy mit érzek, arról egyelőre nem szeretnék beszélni, mert fontosnak érzem, hogy a gyászomat magamban éljem meg. A férjem éppen lent volt velem a balatoni házunkban, ott lett rosszul. A vállamon halt meg!”

– nyilatkozta Failoni Donatella, aki 42 évig volt a színész felesége.

A színész halálának híre futótűzként terjedt, az egész szakma gyászolja. Nyertes Zsuzsa például közel állt a színészhez, elmondása szerint még mindig nem fogta fel a hírt, hiszen pénteken együtt álltak volna színpadra a Kassai polgárok című darabban.

„Örülök neki, hogy feleségével szép korukban újra egymásra találtak, a lányával is helyrejött a kapcsolatuk…”

– nyilatkozta a színésznő a Borsnak, majd azt is hozzátette, jó baráti kapcsolatot ápoltak Oszter Sándorral, akivel egymás életét is ismerték.

(Kiemelt kép: dfp.hu)