Oszter Sándor lánya arról beszélt, amikor Andy Vajna udvarolt neki: Rám nem lehetett vigyázni

Oszter Alexandra azt mondja, akkor is apja, Oszter Sándor vére volt benne.

2023. március 29., 11:18

Szerző:

A Hot! magazin legfrissebb száma Oszter Alexandrával tartalmaz interjút, és a 42 éves művész-médiaszemélyiség a cikkben apjára, Oszter Sándorra emlékezik.

Az interjúban Oszter Alexandra említi, hogy 2021-ben elhunyt édesapja milyen becenéven szólította:

„szerelmes voltam apámba, és egy idő után megértettem, hogy minden második családban fiút várnak. De a papa végül is imádta, hogy lánya van, ráadásul olyan karakteres, mint én. Csibészkirálynőnek hívott.”

Sőt, egy igen kényes téma is szóba kerül: annak idején Andy Vajna is udvarolt Oszter Alexandrának, de az édesapa hevesen ellenezte a viszonyt, és neheztelt is a producerre, hogy kikezdett a lányával:

„akkor úgy gondolta, még ha egy George Clooney kerülgetne, az hagyján... de Vajna?! Nagyon féltett, s hol hosszabb, hol rövidebb pórázon tartott. De rám nem lehetett vigyázni: az apám vére volt bennem. Elég rendszertelen volt nálunk az élet, hol a mama, hol a papa volt távol, és úgy gondoltam, ha ők nincsenek otthon, akkor mehetek én is. De azért vigyáztam magamra.”

A kapcsolatból mindenesetre nem lett semmi, Andy Vajna végül az Oszter Alexandránál két évvel fiatalabb Palácsik Tímeát vette anno feleségül.

Oszter Alexandra egyébként már a húsvétra készül, kézzel festett tojásait posztolta a napokban az Instagramra, érdemes őket megnézni.

Sőt, a TikTokon videó is van arról, hogyan festi ezeket a remekműveket.

(Kiemelt kép: Oszter Alexandra Instagramja)