Oszter Alexandra az édesapjáról: Igazán tudott élni

Lánya azt kérte a sajtó képviselőitől, ne keressék.

2021. október 30., 12:29

Szerző:

"Elment. Kiváló mesterem volt. 'Tanulj meg fiacskám komédiázni, tanulj meg kacagni, sírni ha kell! Tanulj a rosszhoz is jó képet vágni, mert minden-minden csak komédia!' Hálás vagyok Neki mindenért. Igazán tudott élni! Az Élet színskáláján mindent megmutatott. Tudom, ezután is mindig velem lesz..." - írta édesapja fotójához Oszter Alexandra.

A posztban arra is kérte a sajtó képviselőit, hogy ne keressék. A gyász hosszú folyamat, és egyébként sem hiszi, hogy szavaknak itt bármi helye lenne.

 

(Kiemelt kép: Budapest, 2015. május 27. Oszter Alexandra színésznő mesél édesapjáról, Oszter Sándor színészről a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész munkásságát idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt)

Az egyetem vagy főiskola elvégzése után egyszerre érezzük a felnőtté válás szabadságát, valamint a felelősséggel járó kétségeket: megfelelünk-e majd az új feladatoknak, képesek leszünk-e megszerezni álmaink állását, alkalmasak vagyunk az áhított pozícióra? Ezekkel a kérdésekkel mindenki szembenéz, a kihívások első lépcsőfoka pedig a megfelelő önéletrajz elkészítése. Utóbbi megléte sokkal fontosabb tényező az álláskeresés során, mint azt kezdő munkavállalóként hinnénk.