Tóth Andi csókfotóval tett nagy vallomást, a kommentelők megőrültek: Gyönyörűek vagytok!

Tóth Andi új fotóira záporoznak az olvadozó kommentek: „A legőszintébb szeretet!”

2024. július 6., 07:43

Szerző:

Tóth Andi énekesnővel kapcsolatosan az volt a legutóbbi nagy hír, hogy zsűritag lesz a visszatérő X-Faktorban, de a legutóbbi posztja az Instagramon teljesen más témával foglalkozik: a kutyájával, Bailey-vel.

Tóth Andi: Nem ismerek olyan EMBERT, akiben több lenne az empátia

Tóth Andi egy olyan képpel indítja a posztot, amin Bailey-vel egymás szájára adnak puszit, de több fotót is talál az ember, ha belelapoz a sorozatba. A címben említett vallomás pedig teljes egészében így szól, benne meghatottan könnyező szmájlikkal és fekete szívekkel:

„A legjobb barátom! A nagy ijesztő vadállat tulajdonképpen egy terápiás kutya, képzés nélkül. Ha szomorú vagyok, azonnal észreveszi és mindent elkövet ami tőle telik, hogy újra mosolyt csaljon az arcomra, ha pedig boldog vagyok, velem örül. Nem ismerek olyan EMBERT, akiben több lenne az empátia, mint ebben a csodás állatban. A legjobb társ a világon: BAILEY”

Mielőtt a „képzés nélkül” fordulaton valaki kiakadna: csak terápiás kutyának nincs Bailey kiképezve, egyébként járt kutyaiskolába. Alább találhatók a friss képek.

A kommentelők döntő többsége el van ragadtatva a fenti képektől, ennyi vörös szívet ritkán lehet látni egy magyar médiaszemélyiség kommentszekciójában.

„Gyönyörűek vagytok!”

– áradozik valaki.

„A legőszintébb szeretet!”

– fűzi hozzá valaki más, aki minden bizonnyal maga is kutyatulajdonos.

„A Jóisten Bailey-t, mint egy védőangyalt küldte hozzád. Egy társnak, aki vigyáz a lelkedre és a világ legönzetlenebb és legőszintébb szeretetével szeret örökké”

– mondja egy harmadik kommentelő.

Tóth Andi kutyáját megtámadták

Tavaly egy emlékezetes posztban tette közzé az énekesnő, hogy Bailey-t megtámadta egy másik eb. Az akkor még meglehetősen fiatal rottweilernek egy husky ment neki.

„Kint voltunk ma a mezőn Bailey-vel, és egy póráz nélküli husky, egy gyönyörű husky megtámadta Bailey-t. Konkrétan szétkapta. Alig tudtuk leszedni róla, széttépte a nyakát. Én kihordtam egy sztrókot, és most ő is nagyon meg van ijedve”

– örökítette meg a Blikk Tóth Andi szavait.

Bár korábban voltak, akik kritizálták, ahogy Tóth Andi a kutyájával bánik, ezúttal egyértelműnek tűnik, hogy nem ő volt járt el felelőtlenül, hiszen a másik kutyának is pórázon kellett volna lennie ahhoz, hogy a támadásra ne kerüljön sor. Bailey trénere nyilatkozott is részletesebben az esetről a Blikknek, többek között a következőket mondta:

„Andi azonnal felhívott a történtek után. Az ő kutyája pórázon volt, és nagy szerencse, hogy hasonló méretű ebbel találta magát szemben. A husky viselkedése nem feltétlenül nevelési hiányosság, sokkal inkább ösztön. Ha valamit korábban nem csinált a kutya, nem jelenti azt, hogy soha nem is fog.”

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)