Tóth Andi kivételt tett Szikora Róberttel: megdöbbentő ajándékot adott neki

Szikora Róbert 70 éves lett, és nem semmi, hogy Tóth Andi mivel köszöntötte fel.

2023. december 19., 08:39

Szerző:

Szombaton volt Szikora Róbert 70. születésnapja, és az alkalomból tartott koncerten Tóth Andi is fellépett. Emlékezetes, hogy az énekesnő annak idején Szikora Róbert mentoráltjaként nyerte meg az X-Faktort, innen a közöttük lévő jó kapcsolat. Viszont Tóth Andi az év elején bejelentette, hogy visszavonul a fellépésektől, legutóbb például Tóth Gabi szerepelt helyette.

Különleges ajándék, hogy Szikora Róbertnek viszont igent mondott, és a koncert színpadán köszöntötte őt fel. Még egy dalt is elénekelt, pedig azt mondta, nem fog többet fellépni – igaz, csak a „Boldog szülinapot...” kezdetű klasszikust dalolta el az ünnepeltnek.

Minderről a Blikk tudósít, és a lap meg is interjúvolta Szikora Róbertet több témában. Tóth Andiról az R-GO frontembere a következőket mondja:

„még azok a körülmények nincsenek meg, hogy visszatérjen, ahhoz jó időzítés kell. Azért azt tudni kell, hogy egy művésznél egy ilyen elhatározás sosem végleges... ma mond valamit, egy hónap múlva meg valami mást. A művész érzelmi alapon dönt. Biztos vagyok abban, hogy Andi idővel meggondolja magát, csak vissza kell kapnia a szeretetet, mert azt kiszívták belőle.”

A felköszöntés pillanatait a Story alábbi videóján tudja megtekinteni.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)