Tóth Andi megmagyarázta, miért lehet, hogy alkoholistának-drogosnak nézik

Tóth Andi már megint megkapta, hogy alkoholistának, drogosnak néz ki, és egy betegségével magyarázta, hogy miért olyan a szeme, amilyen.

2024. január 25., 09:15

Szerző:

Tóth Andi hiába tartozik az ország legelőnyösebb külsejű énekesei közé, a közösségi médiában még őt is bántják a kinézete miatt. A 25 éves médiaszemélyiség most Instasztoriban magyarázta el, hogy mi lehet az oka az egyik jelenségnek, amiért kritizálni szokták őt.

„Mindig kapom a savat a beesett, karikás szemem miatt. Alkoholista, drogos, minden rondaság. Amióta az eszemet tudom, ilyen lila a szemem alatti rész, vashiányos voltam mindig... sajnos. Nem tehetek róla, és nem múlik el bármit is csinálok. Ne ítélkezzünk. Pandamaci-szemem van, és?”

– írja Tóth Andi. A webbeteg.hu című honlap szerint a vashiány tünetei enyhébb esetekben gyakorlatilag alig észrevehetőek, de „az állapot súlyosbodásával egyre nyilvánvalóbbá válnak: fáradékonyság, kimerültség, sápadtság, gyengeség, légszomj, fejfájás, szédülés, kábaság, hideg végtagok, ingerlékenyég. Gyakran tapasztalható továbbá gyulladás vagy afták megjelenése a nyelven, törékeny körmök, szívdobogásérzés, szokatlan dolgok (pl. jég, keményítő, homok) megkívánása, rossz étvágy (ez a tünet leggyakrabban újszülötteknél fordul elő), illetve a nyugtalan láb szindróma.” A vashiányt rengeteg különböző dolog okozhatja, ezek közül az egyik az, ha az embernek felszívódási problémái vannak, mert ilyenkor az étrenddel bevitt, megfelelő mennyiségű vas mégsem hasznosul a szervezetben úgy, ahogy kéne.

Hogy a megjegyzések melyik fotóra-videóra érkezhettek, az mindenesetre kisebb rejtély, hiszen Tóth Andi általában kisminkelve fényképezkedik, úgyhogy a fotók túlnyomó többségéből nem derül ki, hogy milyen színű a szeme alatti rész, mindenesetre még júniusban posztolt egy smink nélküli képet, amin mintha esetleg látszana abból valami, amiről a fenti Instasztori szól.

A fenti kép konkrétan egy gála utáni reggelen készült, és Tóth Andi így írta le akkor, hogy mi látható a fotón:

„pattanás, karikák, kócos ŐSZ HAJSZÁLAAK.”

Tóth Andi egyébként a múlt hétvégén Skóciában, Edinburgh városában ünnepelte a 25. születésnapját, a következő posztban találhatók erről fényképek.

Az énekesnő egy ideje visszavonult a zenéléstől, többek között azért, mert szerinte a közönség nem értette a műveit, különösen a Néztek című dalt értette félre a közönség nagy része.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)