VV Virág megdöbbentő videóban vall a drogfüggéséről: Az istennyilát is felszívatták velem

VV Virág az Instagramon meséli el, hogyan szokott rá a kábítószerezésre.

2024. január 22., 09:49

Szerző:

VV Virág a Való Világ 10. szériájával vált ismertté: 2020 novemberében költözött be a villába 18 évesen, és 2021 februárjában szavazták ki, a hetedik helyen végzett. A médiaszereplő polgári neve Ledneczky Virág, és ő még a reality közben összejött játékostársával, Danival, akivel aztán egy idő után szakítottak.

VV Virág közben influenszerként maradt ismert és az Éjjel-nappal Budapestben is szerepelt, egyszer Shane Tusuppal csókolózott, és ennek kapcsán került bele a bulvárhírekbe. Jelenleg több, mint hetvenezren követik az Instagramon. Tavaly nyáron hatalmas botrány lett abból, hogy úgy tűnt, élőben közvetítette a fizikai bántalmazásig durvuló vitáját akkori párjával.

VV Virág vasárnap késő este a kádban fekve készített videót, amiben megdöbbentő vallomást oszt meg Instasztori formájában a követőivel. A kommentelők sokszor spekuláltak azon, hogy az egykori realitysztár alkoholt vagy egyéb szereket fogyaszt-e, hát VV Virág most előállt az igazsággal:

„én előtte nem használtam semmilyen szert, elmondom őszintén, hogy snüsszöztem, ennyi volt az egész. Amikor kijöttünk, és már együtt voltunk a való életben is, akkor volt az, hogy minden nap szívás az orrba, akkor láttam először nyugtatót, akkor találkoztam először az altatóval, bogyókkal, gyógyszerekkel. Ebben a párkapcsolatban találkoztam mindennel. Így éltünk több, mint egy évig. Ez volt: szívás, utána altató-nyugtató. Szívás, altató-nyugtató. Így telt el minden egyes nap.”

VV Virág azt mondja, hogy tudja, hogy nem mindenkit lehet rávenni, de ő az a típus, akit rá lehetett. Ez vezetett el a függőséghez:

„szépen rászoktam, vége lett a párkapcsolatnak. De jött az Éjjel-nappal Budapest, tök jól kerestem, majd munkanélküli voltam, nem volt munkám. Jöttek a nagyon szuper barátok, akik még jobban lerántottak a mélységbe, mert olyan bulikba vittek, hogy az istennyilát is felszívatták velem, az Icát, a lónyugtatót. Orrspréfüggő lettem, de én gyógyszerben, kábítószerben nem. [...] Régen minden nap megittam egy üveg bort, olyan mélyen voltam.”

VV Virág azt mondja, hogy szívesen beszél nyíltan életének erről a időszakáról, de most már elhatározta, hogy elmegy egy pszichiáterhez és ki fog mászni ebből az egészből. Hozzáteszi, hogy kommentelők céltáblájának érzi magát, de ezúttal segítséget, támogatást kér mindenkitől.

(Kiemelt kép: VV Virág Instagramja)