Tóth Andi ma 25 éves, nem fogja kitalálni, melyik országban ünnepli a születésnapját

Tóth Andi egy Instasztorival jelentkezett be a 25. születésnapja alkalmából, nem Magyarországról.

2024. január 18., 10:59

Szerző:

Tóth Andi 1999. január 18-án született, ami azt jelenti, hogy ma ünnepli a 25. születésnapját. Az énekesnő a korábbiakhoz képest meglehetősen visszavonultan éli jelenleg az életét, és egyelőre csak egy automatikusan eltűnő Instasztorit publikált a kerek születésnap alkalmából, amin némi meglepetésre Edinburgh belvárosa látható.

A rövid videón csak a skót főváros belvárosa látható, azt az énekesnő nem kommentálta semmivel, csak egy korona rajzát adta hozzá a felvételhez. A koronán a

„birthday”,

azaz „születésnap” felirat olvasható. Emlékezetes, hogy két évvel ezelőtt is külföldön volt a születésnapjakor, akkor a Karib-tengerre utazott. A tavalyi szülinapját pedig egy alkoholreklámmal ünnepelte az Instán, ez látható alább.

Tóth Andi ezen kívül egy friss interjúban szerepel a Refresher jóvoltából. Ebben a zenétől való visszavonulásáról beszél, fájdalmas, de nagyon jó döntésnek nevezve, hogy abbahagyta a zenélést.

„Nem vagyok hajlandó többet harcolni magammal vagy az érzéseimmel. Úgy fogok élni és úgy fogok dönteni, ahogy belül azt érzem, hogy az helyes vagy egészséges. El kell engednünk egymás kezét, mert ez toxikus sajnos, Mr. Zene”

– idézi Tóth Andi szavait a Blikk az alábbi interjúból. Ha többet is szeretne hallani, kattintson a play gombra!

Még egy kerek évfordulót tartogat 2024: idén lesz 10 éve, hogy Tóth Andi megnyerte az X-Faktort és 15 évesen egycsapásra országosan ismert énekessé vált.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)