Nagy bejelentést tett az RTL az X-Faktorról

Idén az X-Faktor helyett egy meglehetősen hasonló, rivális formátum, a The Voice került adásba az RTL. Íme, mire készül a csatorna ezután.

2023. november 28., 09:41

Szerző:

Itt a nagy hír az X-Faktor háza tájáról, amit sejteni persze lehetett, de csak most erősítette meg az RTL Marketing- és Kommunikációs Igazgatósága: jövőre, egy év kihagyás után visszatér a tavaly abbamaradt tehetségkutató és már a jelentkezés is beindult.

Az előkészületek egyelőre csak ott tartanak, hogy a fenti videóban található elérhetőségeken, illetve ezen az oldalon várják a jelentkezőket, azt például még nem lehet tudni, hogy kik ülnek majd a zsűriben. ByeAlex egy éve azt mondta, hogy nem szeretné folytatni, szóval az valószínűnek tűnik, hogy legalábbis az ő helyére kell majd valaki újat keresni.

Az RTL idén az X-Faktort a rivális tehetségkutatóval, a The Voice-szal pótolta, és ha önnek az az érzése volt, hogy ezzel a formátummal nem sikerült ugyanakkora felhajtást kavarniuk, mint az X-Faktorral, akkor ezt az érzést valószínűleg megerősíti a fenti bejelentés. Talán hibásak vagyunk, de a műsor kapcsán mi sem írtunk sok minden másról, csak két zsűritag, Curtis és Manuel botrányairól. A verseny 15 adás után másfél hete ért véget, az egyik azonnali kiesőt Galla Miklósnak, a győztest Szakács Erikának hívják.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/X-Faktor)