M.O.S.T. – Másokon Segítsünk Egyesület

Tisztelt Szerkesztőség! Matyi Jánosnak hívnak, Kaposváron lakom. Nagycsaládosként gondoltam, hogy próbálok segíteni másokon, ha már rajtam nem segít senki. Alapítottam egy egyesületet, aminek a M.O.S.T. nevet adtam (Másokon Segítsünk Egyesület).

2010. december 22., 20:14

A részletekkel nem untatnám önöket, a lényeg, hogy egy kis somogyi faluban sikerült a faluházban ruhaosztást tartanom, ahonnan legkevesebb 50 család tért haza ruhákkal megpakolva. A héten további 40 gyermeknek sikerült karácsonyi ajándékot kiosztanom ugyanitt. A szemeiket nézve jó érzés töltött el.

Szeretném tovább fejleszteni az egyesület lehetőségeit, de ehhez segítségre van szükségem! A Kaposvár környéki településeken tartós élelmiszerek osztását és egyéb karitatív tevékenységet tervezek, ahhoz azonban szponzorokat kellene találnom. Azok a cégek, amelyek karitatív tevékenység támogatását vállalják magukra, elsősorban olyan közhasznú szervezeteket támogatnak, amelyek a lokális közvélemény előtt ismertek.

Ahhoz szeretném a segítségüket kérni, hogy ha csak nyúlfarknyi cikkben is az egyik eldugott oldalon legyenek szívesek megemlíteni, hogy vagyunk és tevékenykedünk! A hírértéke beismerem vajmi kevés a tevékenységünknek. A média az egyetlen olyan tényező amely sikerrel járulhat hozzá az egyes közösségeken belüli folyamatok beindításához, működésének a közvélemény előtti megismertetéséhez.

Amennyiben közlésre érdemesnek tartják levelemet, mellékelnék egy fényképet is a ruhaosztásról. A falu, ahol megvalósult a fent nevezett tevékenység, Mezőcsokonya. Talán érdekesség, hogy itt indultam októberben polgármesternek és bár 126 szavazatot kaptam, nem én nyertem.

Ahhoz, hogy ne csak választások alkalmával kapjanak segítséget a rászorulók, kampányt szeretnék folytatni. Ehhez kérném a segítségüket!

Tisztelettel:

Matyi János