Hétvégi horoszkóp, 2024. október 26-27.: a Skorpió felér egy hegycsúcsra, a Nyilas jövendöléseket hall

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre október utolsó hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. október 25., 20:06

Szerző:

Ez az utolsó hétvégi horoszkóp októberben, jó hír azonban, hogy a következő hétvége nem kettő-, hanem háromnapos lesz! Sőt, további jó hír, hogy a friss hírek mellé mindig friss asztrológiai összeállításokat talál itt a Horoszkóp rovatban egész hétvégén, úgyhogy várjuk önt vissza ide 168.hu-ra a hétvégén is minden nap!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan személyt állít a Kos elé ez a hétvége, aki sokáig küzdött valami ellen, de végül pont azzá változott, ami ellen annak idején küzdött. Ne gondolja, hogy véletlen, hogy pont most kerül ön elé az illető, figyeljen az univerzum üzenetére!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika életében ez a hétvége meglepően hasonló lesz az előzőhöz – azonban egy fontos és drasztikus eltéréssel. Járja be még egyszer ugyanazt az utat és közben jusson el valahova máshová!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a hétvége végképp meggyőzi, vagy legalábbis emlékezteti az Ikreket, hogy akivel egykor egymással szemben álltak, azzal mostanra ugyanarra az oldalra kerültek. Fontos, hogy ne veszítse soha a szeme elől, hogy mi hozta létre önök között ezt a talán ki sem mondott, de mégis létező szövetséget.

Rák (06.22.–07.22.)

A hétvége meghívása a Rák számára az, hogy ismerje fel: nem kell feltétlenül mindenki fölött lennie annak, aki irányít. Lehet úgy is vezetni, hogy az ember nem tünteti ki magát – és önben pontosan ezek a vezetői energiák kerülnek a felszínre ezekben a napokban.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nomen est omen – az Oroszlán erre a hétvégére a csillagjegyéhez híven az oroszlán erejét és bátorságát kapja útravalóul. Érdekes viszonyban van egymással a kettő: az utóbbi az abba vetett biztos hitet jelenti, hogy nem lesz szüksége az előbbire. Vágjon neki ezzel a magabiztossággal ennek a hétvégének, használja az Oroszlán energiáját, és a jóslat beteljesíti önmagát!

Szűz (08.23.–09.22.)

Olyasvalakitől kap valamit a Szűz, akitől nem számított semmire. Különleges esemény lesz ez, jobb, ha megjegyzi, mert a horoszkóp szerint nagy jelentősége lesz a jövőben.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Attól még, hogy valami nem hasznos, még nem feltétlenül felesleges! Sőt, a Mérleg hétvégéjében a legértékesebb percek pont azok lesznek, amikor éppen semmi olyat nem csinál, amivel bármi hasznot hajtana akár másnak, akár saját magának.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió ezen a hétvégén felér egy hegycsúcsra. Nézzen jól körül, mert egyrészt önmagában teljesítmény, hogy ide feljutott, de másrészt jobb, ha tudja, hogy egy igen fontos esemény fog itt bekövetkezni, mielőtt továbbindulna.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas több jövendölést is hall ezekben a napokban a környezetébe tartozó személyektől: a horoszkóp azt mutatja, hogy az egyik nem lesz igaz, nem fog valóra válni.

Bak (12.22.–01.19.)

Sokan sorra kerültek már ön előtt, sokan lesznek, akik csak ön után kerülnek sorra, de most öné a pálya. Ne hagyja, hogy pocsékba menjen ez a hétvége, hiszen ez egy különleges lehetőség, használja ki, ami most megadatik!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntőnek valaki mutat valamit, ami nagyságában lenyűgöző, másvalakitől pedig egy fontos hírt hall. Az egész hétvégére a látottak-hallottak hatása alá kerülhet.

Halak (02.19.–03.20.)

Korábbi tévedésére döbben rá a Halak ezen a hétvégén. Sőt, ha ezt benézte, akkor nem lehet, hogy több más álláspontját is érdemes felülvizsgálnia? Ez a két nap arra hívja meg ön, hogy gondoljon át újra egy-két dolgot.

(Kiemelt kép: Shutterstock/SibFilm)