Ez a 3 legintelligensebb csillagjegy

Általában ők rendelkeznek a legmagasabb IQ-val!

2021. július 6., 14:37

Szerző:

Fontos leszögezni, hogy nincsenek kevésbé okos és nagyon intelligens csillagjegyek! Pusztán arról van szó, hogy van három jegy, aminek szülöttei nagyobb számban rendelkeznek extrém magas IQ-val.

Szűz

A Szűznek elképesztően jó a problémamegoldó képessége, ez párosul egy analitikus látásmóddal, így ő az, aki nagyon gyorsan átlát minden helyzetet, felméri, elemzi azt minden szempontból, és hamar meg is találja rá a legjobb megoldást. Vele született intelligenciája ráadásul óriási tudással is párosul, hiszen egész élete során tanul, fejleszti magát. Alapelve, hogy mindig jobb és jobb akar lenni.

Skorpió

A Skorpiónak az IQ-ja és az EQ-ja, vagyis az érzelmi intelligenciája is magas, emiatt különösen jól bánik az emberekkel, meg is érti őket, de képes bárkit könnyedén manipulálni, ráadásul úgy, hogy azt senki észre sem veszi. Pillanatok alatt átlátja a viszonyokat, mindig pontosan tudja, hogy ki mire vágyik, kit mi motivál. Ráadásul nem csak a megérzései tűpontosak, jó megfigyelő, így lehetetlenség túljárni az eszén.

Vízöntő

A Vízöntőnek nagyon kreatív és egyedi a látásmódja, így képes olyan összefüggéseket észrevenni és olyan megoldásokat találni, amikre más nem gondol. Emellett gyorsan jár az esze, összetetten és árnyaltan gondolkozik, amit gyakran nem is tudnak körülötte követni. Ez párosul egy folyamatos kíváncsisággal, precizitással és maximalizmussal, aminek köszönhetően sikeres az élet minden területén.

(Kiemelt kép: Shutterstock)