19:00 - 20:00

JÖN: Halló, itt vagyok!

Szilágyi János műsora

Nem tudom, van-e a magyar kormánypárti sajtónak szövetségi kapitánya. Ha lenne, biztos szólnék neki, hogy változtasson a taktikáján, mert a kormányhű sajtó-fiúk úgy megsértődtek, hogy olyan válogatott hülyeségeket beszélnek össze és vissza, hogy Isten ments, hogy ezek a pápa fülébe jussanak.

A minap egy szélső-jobboldalinak mondott publicista, aki valamiért kiszorult abból az orgánumból, ahol korábban hosszú cikksorozatban osztotta az eszét – teszem hozzá nem is eredménytelenül –, olyan jobboldali, meghatározó politikai személyiségeket szólt meg média-megnyilvánulásaik kapcsán, amire az elmúlt időben nem volt példa. 

Én nem ismerek olyan magyar politikus-feleséget, aki pironkodott volna magyar politikus-férje verbális tevékenysége okán, csak lojálisat, aki a megmagyarázhatatlant is kimagyarázta. Fiala János írása. 

2021. május 25., 19:14

K. K. közel egy hónapot töltött itthon. Ez idő alatt keretes szerkezetben kapott meleget, hideget, majd megint meleget, ami valószínűleg azért nem érhette váratlanul, mert távollétében sem alakult ez alapvetően másképp.

2021. május 20., 17:50

Szerhij Rebrovot, az ukrán származású edzőt,2022-ig szerződés köti a Ferencváros labdarúgó csapatához. Bevallása szerint boldog a Ferencvárosnál, élvezi a munkát, és nem tervezi elhagyni a Fradit, valamiért mégis elkotyogja: „Meglátjuk, mit hoz a jövő!”

2021. május 18., 19:16

Lesz Fudan, de nem lesz atlétikai világbajnokság. Nem lesz Fudan és lesz atlétikai világbajnokság. Lesz Fudan, meg atlétikai világbajnokság is. Se Fudan, se atlétikai világbajnokság nem lesz. Mi lesz?

2021. május 17., 18:38

Meglesz a kellő szorgalom, lelkesedés és a vele együtt járó magas részvételi szám az ellenzéki előválasztáson vagy sem? Igen vagy nem?

2021. május 16., 18:13

Az előválasztás eseményeit a közszolgálati adókon mintha nem műsorvezetők, hanem pincérek szolgálnák fel, akik nem restek hosszú kommentárokkal rá-, illetve lebeszélni a fogyasztót. Ez alapján te kit választanál?