Kommentben bizonygatja igazát az erős forintról a Fidesz EP-képviselője

A fideszes politikus markáns véleménye helyett már egy korábbi cikkre mutogat, amikor a 168.hu Facebook oldalán kommentelt írásunk alá.

2022. augusztus 16., 12:45

Szerző:

Ahogy korábban megírtuk, a Fidesz EP képviselője, Kósa Ádám Facebook oldalán – emojikkal tarkítva – kiírta: „Most akkor hol vagytok károgók??? Június óta nem volt ilyen erős a forint…” Ehhez jegyeztük meg: poszt ritkán öregszik ennyire rosszul, elvégre épp mélypontja felé közelít az euróval szemben a magyar fizetőeszköz.

Kósa cikkünk alá posztolva folytatta. Mint írta: “Amennyiben a posztban található linket is elolvasnák, akkor kiderülne, hogy nem velem van vitájuk.” Tegyük hozzá: a posztban nem szerepel semmilyen link, és több mint kétezer komment között nehéz rábukkanni Kósa saját posztjához írt kommentjére.

Szerkesztőségünknek amúgy vitája senkivel nincs: a forint történelmi mélypontja felé közelít – ez a kijelentés nem Kósa posztjának vitatása, mindössze a valós tények összefoglalása.

(Kiemelt kép: Kósa Ádám, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. június 4-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.