Kommentben bizonygatja igazát az erős forintról a Fidesz EP-képviselője

A fideszes politikus markáns véleménye helyett már egy korábbi cikkre mutogat, amikor a 168.hu Facebook oldalán kommentelt írásunk alá.

2022. augusztus 16., 12:45

Szerző:

Ahogy korábban megírtuk, a Fidesz EP képviselője, Kósa Ádám Facebook oldalán – emojikkal tarkítva – kiírta: „Most akkor hol vagytok károgók??? Június óta nem volt ilyen erős a forint…” Ehhez jegyeztük meg: poszt ritkán öregszik ennyire rosszul, elvégre épp mélypontja felé közelít az euróval szemben a magyar fizetőeszköz.

Kósa cikkünk alá posztolva folytatta. Mint írta: “Amennyiben a posztban található linket is elolvasnák, akkor kiderülne, hogy nem velem van vitájuk.” Tegyük hozzá: a posztban nem szerepel semmilyen link, és több mint kétezer komment között nehéz rábukkanni Kósa saját posztjához írt kommentjére.

Szerkesztőségünknek amúgy vitája senkivel nincs: a forint történelmi mélypontja felé közelít – ez a kijelentés nem Kósa posztjának vitatása, mindössze a valós tények összefoglalása.

(Kiemelt kép: Kósa Ádám, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. június 4-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

London, 1997. augusztus 31, vasárnap. Hogyan tudtad meg?  Ezt kérdeztük egymástól. Diana és Dodi autóbalesete 25 éve, vasárnap hajnalban történt, amikor az európaiak nagy többsége ágyban volt és aludt.