Kísértet jár a polcok között - videó

Paranormális aktivitást gyanítanak egy dél-ausztráliai áruházban, ahol a közelmúltban röpködő édességet rögzített a biztonsági kamera.

2012. március 27., 05:45

Furcsa dolgok borzolják a kedélyeket a dél-ausztráliai Adelaide város lakóinak kedélyét, mióta az egyik áruház biztonsági kamerája nem szokványos jelenséget vett fel: az egyik édességes sorban egy Fruit Roll-Ups nevezetű finomság "leugrott" a polcról és mintegy 6 métert repülve landolt a kassza irányába, úgy, hogy senki nem tartózkodott a közelben.

Az üzlet tulajdonosa, Norm Hurst a brit Metro hírportálnak elmondta: még 2011 októberében vette meg az áruházat. Az előző tulajdonos jelezte ugyan, hogy kísértetjárta a hely, de ezt csak akkor hitte le, amik egyre több megmagyarázhatatlan dolog történt a boltban - írja a

stop.hu.

Az üzletet ellepték a paranormális jelenségeket kutatók. Az egyik állítólagos parajelenségről készült videót bemutatták a Sunrise 7 talk showban is, ahol azt sugallták, hogy ha valóban szellem jár a polcok között, akkor könnyen lehet, hogy az egy 1998-ban, az üzlet előtt meggyilkolt bokszolóé.