Kitöltötték a hatalmas piaci rést, itt a Németh Szilárd alakú sószóró is

2019. április 8., 11:57

Szerző:

A Hegyvidéki Manufaktúra újabb tátongó rést fedett le a kézműves piacon. Az aranyozott Orbán Viktor-gyertya és a Mészáros Lőrinc-persely után most Németh Szilárd formájú sószórót készítettek.

A Buddha-testű porcelán utánzat a Fidesz alelnökének és a kötcsei piknikek állandó főszakácsának a hobbijára is utalhat. A csepeli gasztroguru minden bizonnyal szeret főzni, így rendszeresen oszt meg recepteket és ételfotókat közösségi oldalán, illetve a Csepeli Hírmondóban.

 

Ahogy a közismert mondás is tartja: „Az én házam, az én váram!” Ez a nappalira különösen érvényes, hiszen amellett, hogy az otthoni bekuckózás és pihenés színtere, egyben a vendéglátásé is. Így ennk berendezése fokozottan izgalmasabb feladat – de hogyan is vágjunk bele, ha egy stílusos helyiséget szeretnénk látni? 

A kutyatartás rengeteg örömet ad. Kevés jobb dolog van annál, mint amikor szőrös barátunk ugrálva, boldogan vár bennünket otthon. Természetesen ennek is ára van, hiszen számtalan kiadással jár egy kutya: eledel, kutyarács és játékok tömkelege kell hozzá, hogy állatunk boldog életet élhessen. Kistestű kutya esetén könnyebb dolgunk van, ám nagyobb kutyánál már több mindenre ügyelnünk kell!