Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a jövő héten

A 12 csillagjegy közül a következő három lesz az, akik kiemelkedően szerencsések lesznek a jövő héten a horoszkóp szerint.

2024. október 5., 20:07

Szerző:

Lassan vége ennek a hétnek, tekintsünk hát előre, nézzünk bele abba, mit mutat a horoszkóp a jövő héttel kapcsolatban. Nos, ezúttal 3 csillagjegy emelkedik ki a többi közül, ha a szerencsét vizsgáljuk: ez a három jegy lesz most a legszerencsésebb.

Kos (03.21.–04.19.)

Hatalmas szerencse éri majd a Kost a jövő héten! Talán ön is érzi már ennek a rendkívül pozitív eseménynek az előszelét és legbelül jóleső örömmel várja a jövő hetet – ha így van, nagyon jól működnek a megérzései, mert valóban egy csodás szerencse áll a küszöbön. Önnek nincs más dolga, mint elfogadni, hogy most ön mellé állt a gondviselés, és hagyni, hogy az élmény az egész hetét, az egész életét bearanyozza.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán többször is átéli majd azt az érzést a jövő héten, amikor úgy tűnik, hogy a borult égből csak pont őrá süt a nap. Ön körül sokan lesznek, akik számára nem lesz egy nagy durranás a jövő hét, ön azonban, kedves Oroszlán, rendkívül szerencsés lesz, és a sors rengeteg szép pillanattal és ajándékkal halmozza majd el önt!

Bak (12.22.–01.19.)

Hamarosan érezni fogja, mennyivel könnyebb az élet, ha az embernek egy egészhetes szerencseszériája kezdődik. Olyan kicsi dolgokon kezdve, hogy pont jön a busz, vagy a vajas felével felfelé esik le a kenyér, egészen a jóval nagyobb horderejű eseményekig. A nagyokat könnyű észrevenni, de most a kicsikből is olyan sok lesz, hogy talán ezúttal ezek fölött sem fog elsiklani. A szerencse kegyeltje ön mostantól, ne kísértse, de élvezze ki!

(Kiemelt kép: Shutterstock/ViDI Studio)