Kiderült, II. Erzsébet királynő miért mindig 2 doboz bonbont vitt ajándékba

II. Erzsébet királynő mindig 2 doboz bonbont vitt ajándékba, ha meghívták vendégségbe.

2022. november 27., 08:13

Szerző:

II. Erzsébet királynőről osztott meg egy borzasztó jópofa történetet India Hicks. Egy 55 éves divattervezőnőről van szó, aki a brit királyi család hozzátartozója, III. Károly másodunokatestvére és egyben keresztlánya. India Hicks most 93 éves édesanyjának, Lady Pamela Hicksnek Fülöp herceg az első fokú unokatestvére volt. Az akkor még csak hercegi pár 1947-es esküvőjén Lady Pamela Hicks a későbbi II. Erzsébet királynő egyik koszorúslánya volt.

Nos, India Hicks 1996 óta a Bahamákon él, itt neveli 5 gyermekét, és a divattervezői munka mellett jótékonysági akciókban is részt vesz. Az alábbi képeken egy ünnepi asztalt terít meg éppen.

Az idén elhunyt II. Erzsébetre emlékezve India Hicks a következő történetet elevenítette fel azokról az alkalmakról, amikor a királynő elment meglátogatni Lady Pamela Hickset:

„édesanyám meséli, hogy amikor a királynő jött látogatóba, mindig hozott egy doboz csokoládébonbont a háziasszonynak és még egy doboz bonbont saját magának. Az egyik ilyen látogatás alkalmával egy kisebb panasszal fordult anyámhoz, méghozzá anyám háziállatával, egy Neola nevű mongúzzal kapcsolatban. A királynő azt mondta, hogy az nem zavarta, hogy Neola bement a szobájába, azt se bánta igazából, amikor Neola kivette az egyik bonbont, de azon már bosszankodott, amikor a mongúz valamennyi bonbont megcsócsálta!”

II. Erzsébet és Neola, a mongúz történetét az alábbi Instagram-poszt tartalmazza.

Elég ritka dolog háziállatként mongúzt tartani, de azért nem is példátlan – a YouTube-on természetesen ilyenről is lehet videót találni. Az alábbi felvételen egy mongúz egy macskát masszíroz.

(Kiemelt kép: a brit királyi család hivatalos Instagramja)