Kövér maga írja, vagy írják neki?

2013. szeptember 26., 15:00

Azt állítja Kövér László,
az Országgyűlés elnöke (az 1943-as szárszói találkozó évfordulóján rendezett parlamenti emlékkonferencián), hogy a nemzeti felelőtlenség útjára lépett balliberális értelmiség „az 1920-as trianoni országvesztés idejére tudatosan lebénította a magyarságot, míg az 1990-es rendszerváltás küszöbére tudatosan eladósította a magyar államot”.

Ezzel szemben a tény az,
hogy a trianoni országvesztés idejére a Horthy-rendszer már úgy szétverte a magyar baloldalt, hogy az nem tudott megbénítani semmit. Se tudatosan, se öntudatlanul. Ettől függetlenül az egyáltalán nem béna jobboldal is kénytelen volt belemenni a trianoni békeszerződésbe, egyszerűen az első világháborús vereség után kialakult nemzetközi erőviszonyok miatt. Ami meg a rendszerváltást illeti, a Kádár-rendszer természetesen tudatosan adósította el az országot, de nem azért, hogy az előre nem látott rendszerváltás idejére szándékosan legyengítse, hanem hogy az egyre gyengülő és egyre versenyképtelenebb országban fenntarthassa az életszínvonalat. Szárszónak is egy a vége...

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.