Napi horoszkóp, 2024. április 29.: a Kos biztos helyet talál, a Nyilas meghallhatja az üzenetet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. április 28., 20:01

Szerző:

Egy lyukas közepű munkahét lesz ez hála a közelgő május elsejének, nézzük, mit ír erre a szép tavaszi hétfőre a napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai nap a rejtekhelyek-búvóhelyek megtalálásának és kihasználásának kedvez a Kos életében. Amit ma jó helyre tesz akár a szó szoros, akár átvitt értelmében, az ott biztonságban lesz, nem fenyegetheti semmi.

Bika (04.20.–05.20.)

Nem halad túl jól a mai napon a munkával-feladatokkal, és talán van valami, ami miatt nem tud koncentrálni. Ha már úgyis olyan lassan halad, érdemes egy pár perces szünetet tartania és végiggondolni, mi lehet az, ami nem hagyja figyelni: a telefonja? egy megoldatlan probléma? egy idegesítő zaj? Figyeljen befelé, ha tényleg van valami probléma, akkor ma megtalálja a kulcsát!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy zavarba ejtő hírt kap az Ikrek ezen a héten. Ha nem tud mit kezdeni az információval, akkor ne is kezdjen: azért ilyen érthetetlen a dolog, mert nem tud még mindent. Egyelőre ne ítélkezzen, ne bízza el magát, és ne is gondoljon a legrosszabbra, hamarosan minden világos lesz!

Rák (06.22.–07.22.)

Tombolnak önben ma a kreatív energiák, kedves Rák, szóval érdemes kihasználnia ezt a napot. Ha úgy érzi, hogy a munkája nem nyújt elég lehetőséget arra, hogy kiélje személyiségének ezt a vonatkozását (és hát a legtöbb munka pont azért munka, mert nem kreatívkodhat közben az ember a kedvére), próbáljon a nap második felében időt szakítani egy kis alkotásra, legyen az főzés, képzőművészet, dekorálás, lakásátrendezés vagy akár tánc!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ha a horoszkópot nem olvasta volna, minden bizonnyal nem számított volna rá, de még talán így is meg fog lepődni: ma egy váratlan, pozitív esemény hatására optimizmus tölti majd el önt. Annyira sok negatív dolog történt az utóbbi időben, végre egy pozitív fordulat!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy felhős-napos hétfő lesz ez a Szűz számára, a gomolygó fehérségből néha itt-ott előtör egy napsugár. Érdekes, de a Szűz ma valamiért a felhőben is meglátja a szépséget, vagy talán elsősorban abban. Van, amikor a melankólia is jól tud esni, és ez egy ilyen nap lesz.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ahogy az az életben annyiszor lenni szokott, amiket már tervezett, amikre számított, abból szinte semmi sem úgy fog elsülni vagy megvalósulni, ahogy gondolta. Amiről azt hitte, hogy túl kevés lesz, az igazából sok, amitől előre tartott, azt élvezi a legjobban és a többi. Az univerzum gyengéden emlékezteti ma a Mérleget, hogy ki/mi irányítja az eseményeket.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma elérkezik egy pillanat, amire régóta várt. De készüljön fel, mégsem pontosan az történik, amire számított. Bizonyos szempontból többet kap, mint amit várt, bizonyos szempontból talán kevesebbet – az élet attól szép, hogy tele van meglepetésekkel!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nagy mélységek nyílnak meg ma a Nyilas lába előtt. Álljon meg egy pillanatra és nézzen lefelé: nem lehet, hogy vonzza önt ez a mélység? Vagy inkább menekül előle? Ne tegyen semmit mást, csak használja ki ezt az alkalmat, és füleljen be a szakadékba! Ma meghallhatja a semmi, az üresség üzenetét!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak hétfőjét egy csomó negatív esemény teszi majd széppé. A kísértés, aminek ma erős lélekkel ellen tud állni, a veszély, amit okosan kikerül, a szorongás, ami nap közben szépen feloldódik és a kellemetlen megjegyzés, ami ezúttal nem hagyja el az ön száját. Ez a nap arra hívja meg önt, hogy lássa meg a szépet abban is, ami nincsen jelen!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő ma megnyer egy kisebb csatát egy nemrég kezdődött háborúban. Merítsen (lelki) erőt ebből a győzelemből, de ne felejtse, hogy ez még nem döntötte el a háborút! De ha pozitívan tekint előre, a következő csata is legalább olyan jól fog menni, mint ez a mai.

Halak (02.19.–03.20.)

Hát nem ez lesz minden idők leggyorsabban elrepülő hétfője, de ne aggódjon, a kellemetlen részeket igazi felüdülés és kikapcsolódás követi majd. Próbáljon meg egyensúlyt teremteni a két oldal között: a kikapcsolódás és az élvezet ad erőt ahhoz, hogy az ember aztán újra nekilásson azoknak a teendőinek, amiket kevésbé kedvel.

(Kiemelt kép: Shutterstock/conrado)

Horoszkóp