Ez volt az év 7 legmegdöbbentőbb hazai celebszakítása

Szakítások és válások 2021-ből Palikéktól a Nagy Ő-n keresztül a mégsem annyira Nyerő párosokig.

2021. december 29., 13:51

Szerző:

Nehéz év volt a 2021-es, de még nehezebb volt azoknak, akiknek egy szakítást vagy válást is végig kellett élniük idén. Az alábbi párokkal azonban pontosan ez történt, íme az esztendő 7 legemlékezetesebb története.

Palik László és Marsi Anikó

18 év házasság után lett vége Palik László és Marsi Anikó tévés személyiségek kapcsolatának. Erről a nyár elején értesült a nyilvánosság, amikor Marsi Anikó már új kapcsolatban volt: a Tények műsorvezetője az ősszel részletesen nyilatkozott erről a korszakról, ide kattintva olvashatja vissza, mit.

Tolvai Reni és Kállay Saunders András

11 évnyi együttlét után tavasszal vetett véget kapcsolatának Tolvai Reni és Kállay Saunders András, akik még a Megasztár 5. évadjának forgatásai alatt, 2010-ben jöttek össze. A páros között többször felmerült már a szakítás gondolata, de sokáig nem mertek felrúgni egy ilyen hosszú kapcsolatot. Végül az is közrejátszott a különválásukban, hogy Kállay-Saunders András 11 év után sem kérte meg az énekesnő kezét.

 

Kárpáti Rebeka és Frohner Fecó

Kárpáti Rebeka novemberben jelentette be Instagram-oldalán, hogy szakítottak a nyáron még a Nyerő páros című műsorban a legjobb páros címért küzdő szerelmével, Frohner Ferenccel. Kárpáti Rebekáék baráti hangvételű üzenetekben búcsúztak egymástól a közösségi médiában, egy december eleji nyilatkozatában a híresség azt is hozzátette, hogy a mai napig szereti, és jóban van az exével.

 

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Mindenkit meglepett augusztusban, amikor kiderült, hogy L.L. Juniort elhagyta felesége, Körtvélyessy Kinga, akiknek elmondásuk szerint a sorozatos tragédiák árnyékolták be kapcsolatukat (Junior kisfiát, Kinga édesanyját veszítette el). A dolog pikantériája, hogy ők szintén szerepeltek a Nyerő párosban, és mikor a tévé képernyőjén éppen harcoltak a győzelemért, a valóságban már nem alkottak egy párt. A párterápiának azonban meglett az eredménye, és úgy tűnik jó úton haladnak a békülés felé.

 

Joshi Bharat és Csilla 

Joshi Bharat szeptemberben jelentette be, hogy 31 évnyi házasság után elválik feleségétől, Csillától. A 66 éves műsorvezető azóta új életet kezdett, jelenlegi párja nem más, mint Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix. Joshi Bharat és Kelemen Beatrix kapcsolata minden bizonnyal munkakapcsolatnak indult: a műsorvezető a Life TV-nél dolgozott, amikor a még csatornát üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke Beatrix volt. 

Galambos Lajos és Boglárka

Hajdú Péter Life TV-n futó Frizbi című műsorában árulta el Galambos Lajos még szeptemberben, hogy 23 évnyi házasság után végleg búcsút mondanak egymásnak feleségével, Boglárkával. A zenész elmondása szerint bűntetőügye miatt ment tönkre a több évtizede tartó házassága. Galambos Lajosnak és Boglárkának három felnőtt gyereke van, Bogi, Lajos és István.

Tóth Dávid és Szalai Laura

Nemrég ért véget a Nagy Ő című reality a TV2-n, amiben Tóth Dávid kajakozó volt a címszereplő. Ő kereste a párját a kamerák előtt, és végül meglehetősen forró jelenetek közepette egy Laura nevű lányra esett a választása, akivel a nyáron leforgatott műsor végén kapcsolatot kezdtek. Sajnos azonban mire a vetélkedő adásba került, a szerelemnek vége lett, Tóth Dávid és Laura már szakítottak is. A pár mindezt alig egy hete jelentette be az Instagramon az alábbi poszttal.

(Kiemelt kép: Tolvai Reni Instagram-oldala)