Újra együtt van L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Már az is megvan, hol tervezik közös életüket L.L. Juniorék.

2021. december 18., 08:18

Szerző:

Nyáron derült ki, hogy L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga szakítottak, a zenész felesége végül elköltözött kislányukkal, Lilivel. Sokáig úgy tűnt, menthetetlen a házasságuk, ám a Nyerő Páros után elárulták, hogy párterápiára járnak, és igyekeznek megmenteni a házasságukat, amivel nagyon jól haladnak.

„Azt gondolom, egyértelmű, ha egy pár terápiára jár, akkor próbálja megmenteni a kapcsolatát. Mi Lacival együtt vagyunk, egy párt alkotunk. Én a felesége vagyok, és attól, mert most éppen nem élünk együtt, egyikünk sem megy jobbra vagy balra. Amíg szeretjük egymást, mi egy házaspár vagyunk”

– mondta a Blikknek Kinga, aki hozzátette, hogy tervezik az összeköltözést is.

„Minden nap beszélünk, találkozunk, egyszerűen csak nem élünk együtt jelenleg, de tervben van, ha elkel a törökbálinti ház akkor együtt a belvárosba költözünk.”

A rapper felesége elárulta, hogy a karácsonyt is együtt tervezik tölteni, bár nagyon nehéz időszak lesz ez a számára.

„Természetesen az ünnepeket is közösen tervezzük. Egy nagy mozaikcsalád vagyunk, Laci édesanyja, Fáni néni már mondta, hogy készül. süt-főz egész nap, így biztos, hogy hozzá is megyünk. Lacikával és édesapámmal is ünneplünk majd. Nagyon nehéz lesz az idei karácsony. Tavaly olyan hirtelen történt minden, Lili még nagyon kicsi volt, apuban is tartanom kellett a lelket, és nem is volt időm felfogni az egészet. Még nem dolgoztam fel az ő elvesztését, mondanom sem kell, hogy mennyire hiányzik”

– mesélte Kinga a lapnak.

A Blikk L.L. Juniort is kereste a témában, ám ő, ahogy eddig, úgy most sem szeretett volna a magánéletéről nyilatkozni.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Facebook-odlala)