L.L. Junior felesége megható képet posztolt

Fájdalmas L.L. Junior felesége számára az ünnepi készülődés.

2021. december 10., 10:37

Szerző:

L.L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga kislányukkal karácsonyi fotózáson járt, melyről nemrégiben meg is osztott egy elképesztően édes képet Instagram oldalán. A felvételen (itt tekinthető meg) a rapper nem szerepel, bár Kinga így is többesszámban fogalmaz:

„A mi kis karácsonyi csodánk.”

Ennek az oka az lehet, hogy a páros továbbra sem él együtt, ám teljesen nem engedték még el egymást, küzdenek a házasságukért. Illetve Kinga azt is elárulta, hogy együtt tervezik tölteni az ünnepeket.

„Ha családról beszélek, abban a férjem és Lacika is szerepel. Attól, hogy jelenleg nem élünk egy háztartásban, az életünket közösen terveztük, és természetesen együtt is karácsonyozunk”

– nyilatkozta a Hot! magazinnak.

Kinga számára ez különösen nehéz időszak, mivel nem csak a párkapcsolati problémáikkal kell megküzdenie, ugyanis tavaly ilyenkor halt meg az édesanyja. 

„Tavaly nagyon gyorsan lett karácsony. Olyan gyorsan történt minden, a temetés, az ünnepek, hogy szinte fel sem fogtam a történteket”

– mesélte a lapnak, majd hozzátette, hogy csakis kislánya miatt igyekezett tartani magát, de mai napig fájdalmasan érintik a történtek.

 „Nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe, vajon mit mondana az unokájának, hogyan ölelné magához, látna-e benne egy kicsit engem is...”

(Kiemelt kép: L.L. Junior Facebook-oldala)