L.L. Junior végre elárulta, miért szakítottak Kingával

Eddig nem beszéltek az okokról!

2021. november 3., 08:46

Szerző:

Mindenkit meglepett augusztusban, amikor kiderült, hogy L.L. Juniort elhagyta felesége, Körtvélyessy Kinga. A páros az okokról nem nyilatkozott, ám hozzájuk közelálló források azt állították, a sorozatos tragédiák árnyékolták be kapcsolatukat (Junior kisfiát, Kinga édesanyját veszítette el), de egyesek szerint Kinga szülés utáni depressziója is közrejátszott.

A napokban azonban a rapper megtörte a csendet, és egy rajongója kérdése kapcsán árulta el, hogy mi vezetett a szakításukhoz – szúrta ki a Bors. Történt ugyanis, hogy L.L. Junior egyik rajongója Instagramon érdeklődött arról, hogy tartják-e Kingával a roma szokásokat. Mire a zenész így válaszolt:

„Sajnos nem, ezért is mentünk szét."

Ezek alapján tehát az eltérő neveltetés és szokások egészen biztosan megnehezítették a mindennapjaikat. A páros ennek ellenére azóta is keményen dolgozik a kapcsolatán, fokozatosan próbálnak visszatalálni egymáshoz, ám még nem költöztek újra össze

A történtek egyébként azért is érdekesek, mert Junior és Kinga a jelenleg futó Nyerő Párosban is szerepel, ráadásul kifejezetten jól, azonban a műsort valamivel a szakításuk előtt, nyár elején vették fel.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)