L.L. Junior megható sorokkal üzent feleségének a Nyerő Páros tegnapi adása után

Azóta sem bír túllépni az eseten.

2021. október 27., 15:28

Szerző:

Ahogyan azt korábban a 168 óra is megírta, a Nyerő Páros legutóbbi adása több játékosban is mély nyomot hagyott. Pataki Zita és Körtvélyessy Kinga kifejezetten kellemetlen és kínos emlékekkel távoztak a felvételről, azonban úgy tűnik, hogy L.L. Junior azóta sem tud túllépni a sérelmein, pedig a forgatás már fél éve lezajlott, igaz, adásba csak kedd este került az eset.

A rapper azóta is azt nehezményezi, hogy versenytársai lepontozták feleségét, annak ellenére, hogy Kinga rettentően szenvedett a helyzettől, és még így is a maximumot igyekezett nyújtani. Véleményét Instagramon fejtette ki, a bejegyzés végén pedig feleségének is üzent:

„Kinga, te voltál a legnőiesebb, legszebb és legügyesebb, babám. Te nem másokat, hanem SAJÁT MAGAD GYŐZTED LE EZZEL! Büszke vagyok rád, baby!”

Juniornak egyébként az fájt a legjobban, hogy szerinte taktikából pontozták le feleségét, mivel tudták, hogy óriási tétet rakott a játékra. Illetve pontosította, Molnár Gusztáv húzása bántotta legjobban, aki be is vallotta, hogy szerepet játszott döntésében a taktika. A rapper nem is tudta megállni, hogy ne szóljon be a színésznek ezért...

 

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)