Kiderült, ki miatt lett vége Mészáros Lőrinc és Kelemen Beatrix házasságának

Egy bennfentes elárulta, ki és miért kezdeményezte a válást.

2021. november 15., 07:43

Szerző:

Tavaly szeptemberben érkezett a hír, hogy véget ért Magyarország leggazdagabb emberének házassága. Akkor a bejelentés úgy fogalmazott, hogy házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla, illetve közleményük szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg.

Azóta kiderült, hogy mindkét félnek új kapcsolata kezdődött egy-egy hírességgel: Kelemen Beatrix a szintén frissen elvált Joshi Bharat párja lett, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea pedig idén szeptemberben már össze is házasodtak. Megindultak tehát a találgatások, hogy Mészárosék házasságának esetleg tehát emiatt az új kapcsolat miatt lett vége.

A Blikk című lap friss cikke megszólaltat egy névtelenül nyilatkozó bennfentest a tárgyban, aki azt mondja, nem Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea megismerkedése miatt lett vége a házasságnak. Nyilatkozata többek között a következőt tartalmazza:

„Lőrinc és Andi még csak távolról ismerték egymást, amikor tavaly nyár elején Beatrix úgy döntött, 36 esztendő után, 54 évesen véget vet a házasságának, és új életet próbál kezdeni a házassága helyett. A döntés teljesen váratlanul érte a férjét.”

Kelemen Beatrix lelki életébe egyébként már a múlt héten is bepillantást nyerhettünk versein keresztül. Ha még nem olvasott a bicskei kiállításmegnyitóról, kattintson ide!

(Kiemelt kép: MTI / dfp.hu)