Kiderült: így osztozik Galambos Lajos és felesége a több száz milliós vagyonon

Már korábban rendezték az anyagi kérdéseket.

2021. október 5., 08:11

Szerző:

Múlt héten bombaként robbant a hír, miszerint Galambos Lajos válik feleségétől és három gyermeke édesanyjától. Erről először a zenész a LiveTV-n újonnan induló Frizbi című műsorban beszélt Hajdú Péternek. Lagzi Lajcsi akkor elárulta, hogy elhúzódó és fájdalmas döntést hoztak meg Boglárkával, úgy fogalmazott, nem elválnak, hanem „megválnak egymástól”. A zenész azóta egy sajtóközleményt is kiadott, amiben leírta, hogy továbbra is jó viszonyt ápolnak egymással, de a jövőben nem kíván nyilatkozni az ügyben.

A Blikk azt is tudni véli, hogy már a több száz milliós vagyon kérdésében is megegyeztek.

„A múlt hét végén született meg ügyvédek segítségével az a szerződés, amely megszünteti a házassági közös vagyont. Lajcsi gálánsan kifizette Bogit, könnyen megegyeztek és mindketten aláírták a dokumentumot”

– tudatta a lappal a pár egyik ismerőse.

A Blikk úgy tudja, a vagyonon túl a cégeik ügyében is született megállapodás: az asszony tulajdonrészeit már korábban rendezték, a társtulajdonosok kivásárolták őt, az utolsó közös vállalkozásban tavasszal szűnt meg az érdekeltsége. 

A zenész és volt felesége egyébként nem költöznek távol egymástól, de Lagzi Lajcsi egészen biztosan a boldogasszonypusztai luxus birtokon marad.

„A válás után Lajcsi marad a boldogasszonypusztai birtokon, ami a gyerekeknek is örökké az otthona marad, Bogi pedig a birtoktól nem messze épít egy Dunára néző, panorámás, gyönyörű házat”

– árulta el a zenész ismerőse.

(Kiemelt kép: dfp.hu)