Galambos Lajos sajtóközleményt adott ki a válásáról

„Megtépázták a nevemet, a becsületemet, a büszkeségemet.”

2021. október 4., 14:18

Szerző:

Visszatért a Frizbi című talkshow a Life TV-n, és az új évadot egy nagy hírrel harangozta be Hajdú Péter műsora: a csütörtökön kiadott előzetesben beszélt először Galambos Lajos arról, hogy válik a feleségétől. Kattintson ide a cikkért, amiben akkor összefoglaltuk az eseményeket!

Nos, vasárnap este adásba került a műsor, és már a YouTube-on is meg lehet nézni a vonatkozó részletet. Ebben a Lagzi Lajcsi néven is ismert, 60 éves zenész többek között a következőket mondja, az elválás szót sosem használva, azt mondva, hogy nincsenek együtt a feleségével és megválnak egymástól:

„megtépázták a nevemet, a becsületemet, a büszkeségemet. Ettől én még tudok élni, de nem úgy, ahogy eddig, másképp. Én el tudom fogadni ezt a helyzetet, harcolok az utolsó csepp véremig. Azt kell mondjam, hogy nem azt gondolom, hogy csak ez volt az oka, hogy így alakult az én kapcsolatom.”

Galambos Lajos a fenti idézetben víz-, gáz- és áramlopásos büntetőügyére utal, amivel kapcsolatban ugyan azt mondja, hogy ráment a házassága, de hozzáteszi, hogy a kapcsolat végét mégsem csak ez a dolog okozta egyedül. A mulatóssztár azóta a Blikk című lapnak egy sajtóközleményt is eljuttatott, ebben többek között a következő áll:

„egy elhúzódó és nehéz döntést hoztunk! Az életünket Bogival a jövőben jó és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép és néha nehéz emlék.”

 Galambos Lajos hangsúlyozza, hogy többet nem kíván nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

(Kiemelt kép: dfp.hu)