Berki Krisztián olyan cuki képet posztolt kislányával, amitől azonnal felrobbant az Instagram

Mexikói családi nyaralásukról posztolt kislányával közös fotót Berki Krisztián. 

2022. március 8., 12:34

Szerző:

Berki Krisztián és felesége, Berki Renáta, közismertebb nevén Mazsi, mindent megtesznek a házasságuk megmentéséért, amelynek egy következő lépéseként elutaztak hármasban kislányukkal, Emmával Mexikóba. A házaspár már többször bejelentkezett a pihenésből, de most a celeb egy olyan aranyos fotóval örvendeztette meg rajongóit, hogy azonnal elárasztották pozitív kommentekkel.

Berki Krisztián mindent bevet, hogy megmentse házasságát, és újra belobbantsa a szerelem lángját feleségében, Mazsiban. Törekvése annyira komoly, hogy még pszichológus segítségét is kérte az ügyben. A házaspár a párkapcsolati válságukat kislányuk, Emma Katerina születése után osztották meg nyilvánosan, miután egyre több pletyka szárnyra kelt a szakításukról, és a követőiknek is feltűnt, hogy egyre kevesebb közös tartalmat osztanak meg közösségi oldalaikon. 

Berki Krisztián most egy utazás során próbálja megbékíteni a feleségét, ahova kislányukkal hármasban érkeztek. A botrányhős celeb azt is megosztotta Instagram-oldalán egy 24 óráig elérhető sztori videó keretében, hogy bár nagyobbik, Hódi Pamelával közös kislányuk, Natasa Zselyke ezúttal nem tudott velük tartani a tanulmányai miatt, de videóbeszélgetésben kintről is rendszeresen tartja vele a kapcsolatot. 

Krisztián tegnap is megosztott egy a pihenésen készült fotót, amin kislányával a karjában látható, és ami annyira megérintette a követőit, hogy nem győzték áradozó kommentek tömkelegével jutalmazni az üzletembert. 

„Az ember nem tud mindent szavakkal, de mindent tud a szívével. Kapaszkodj kislányom jó erősen apába.”

– írta egy Márai Sándor idézet kíséretében a kedves szöveget Berki Krisztián, aki utána sorra kapta a kislányát dicsérő üzeneteket. 

Még több édes babafotó:

Mihalik Enikő így tudatta, hogy anya lett

Naomi Campbell megmutatta kislányát, és elmondta, hogyan lett anya 50 évesen

Hajdú Péter megmutatta az első fotót kisfiáról

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagram-oldala)