Hódi Pamela kibékült Berki Krisztiánnal: íme, miben állapodtak meg

Hódi Pamela azért még nem tűnik teljesen biztosnak abban, hogy sose fognak újra összezördülni Berki Krisztiánnal.

2022. február 21., 09:57

Szerző:

Hódi Pamela és Berki Krisztián a szakításuk óta, azaz öt éve viszályban vannak egymással, elsősorban közös gyermekük, Berki Natasa Zselyke nevelése miatt. Berki Krisztiánnak tavaly megszületett a második kislánya, de a házassága Berki Mazsival tönkrement, most ennek helyrehozatalán dolgozik legutóbbi posztjai szerint. Nos, hogy a házassága hogy áll jelenleg, arról friss hírek nincsenek jelenleg, az viszont kiderült, hogy ha mást nem, Hódi Pamelával való kapcsolatát legalább sikerült rendeznie.

„Vannak időszakok, amik konfliktusmentesek és együttműködőek vagyunk, ez most ilyen. Ezek egyik pillanatról a másikra megfordulhatnak, de én is azt tudom mondani, amit Krisztián, az utóbbi időben – főleg az elmúlt öt évhez képest – valóban rendeztük a kapcsolatunkat. Nincsenek feszültségek, de azért ehhez kell az én megalkuvásom is”

– nyilatkozta a Borsnak Hódi Pamela, hozzátéve, hogy ezzel együtt is ragaszkodik a bírósági ítéletben lefektetett szabályokhoz.

Ezek a szabályok pedig a következők: Berki Krisztián havi 80 ezer forint gyerektartást köteles fizetni, és kislánya két hétből másfelet tölt az édesanyjánál, majd fél hetet az édesapjánál.

A kibéküléshez talán az is hozzásegíthetett, hogy nemrégiben Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi nyilvánosan bocsánatot kért Hódi Pamelától.

Háború és béke

Bereczki Zoltán a Dancing With The Stars egyik sztárjával kialakult viszályáról vallott

Hiába Tóth Gabi élő adásban tett gesztusa, mégsem békültek ki Tóth Andival

Weisz Fanni a volt férje miatt nem beszélt évekig édesanyjával

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)