Weisz Fanni a volt férje miatt nem beszélt évekig édesanyjával

Most a válás után újra jó kapcsolatot ápol a családjával.

2021. július 27., 10:50

Szerző:

Weisz Fanninak és volt férjének, Hajmásy Péternek sikerült megállapodnia a válásról. A hallássérült modell végre a háta mögött hagyhatja a múltat, és nyugodtan utazhatott nyaralni Ciprusra édesanyjával, akivel évekig rossz viszonyt ápoltak.

Weisz Fanninak öt év után sikerült rendeznie a kapcsolatát édesanyjával, akivel a modell exférje miatt romlott meg a viszonyuk. Ezt, valamint a volt párjával való megállapodást megünnepelni indult anya és lánya hosszú idő után újra együtt nyaralni.

„Kislány koromban sokat nyaraltunk, legtöbbször mamiékkal, mert anya sokat dolgozott. Imádtuk ezeket a nyaralásokat. Anya egyedül nevelt minket és mindent megadott, amit csak szerettünk volna”

– kezdte a Borsnak Weisz Fanni, akinek emiatt régóta nem adatott meg, hogy együtt utazzon édesanyjával.

A modell hozzátette, már rendeződött a magánélete. Amíg együtt volt párjával, Hajmásy Péterrel, a férfi kedvéért megszakította a kapcsolatot családjával, de az édesanyja az elmúlt öt évben sem adta fel, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat. Mára Fanni is belátta, mennyire fontos számára az anyukája.

„Anya soha nem adta fel, folyton keresett, örülök, hogy küzdött értem. Bár valamiért nem minden üzenetét kaptam meg. Végül egyszer csak úgy éreztem, látnom kell, találkozni akarok vele. Hiszen ő az anyukám, miért ne találkozhatnék vele, amikor csak szeretnék. Akkor írtam neki, hogy látni szeretném. Először egy kávézóban, ahol nem voltunk egyedül. Aztán írtam, hogy elmegyek hozzá”

– mesélte Weisz a békülés történetét. Édesanyja először el sem hitte, hogy újra magához ölelheti lányát ennyi év után.

„Azt kell mondjam, Fanni végre a régi. Igazi újból a mosolya, sokat beszél és viccelődik. Ugyanaz a magabiztosság sugárzik belőle, mint régen. Nagyon jó ezt látnom. Boldoggá tesz, hogy ismét a régi önmaga”

– erősítette meg a modell édesanyja, Ágnes, aki örül, hogy lánya az új párja mellett teljesen önmaga lehet. 

(Kiemelt kép: dfp.hu)