Bereczki Zoltán a Dancing With The Stars egyik sztárjával kialakult viszályáról vallott

„Nagyon máshogy gondolkodunk bizonyos dolgokról” – mondja Bereczki Zoltán a gyereknevelésre utalva.

2021. október 26., 11:41

Szerző:

Jelenleg fut a Dancing With The Stars második évadja a TV2. A szombat esténként látható showműsorból két adással ezelőtt ki a Cooky művésznéven ismert, 52 éves, frissen lefogyott rádiós, valamint felesége, Szécsi Debóra.

Hétfőn Bereczki Zoltán az Ébredj velünk című adásban beszélt a Life TV-n a táncos vetélkedőről, megemlítve, hogy a szombat este folyamán odament hozzá Cooky péksüteményekkel, békekötési célzattal: a két médiaszemélyiség között ugyanis korábban viszály alakult ki. Az alábbi adásrészletben is lehet érezni, hogy a zsűrizéskor van némi feszültség Bereczki és a magyar-francia származású médiaszemélyiség között.

 

„A Cooky odajött a szünetben és hozott nekem süteményt. Két croissant-t hoztak le, és mondta, hogy „ne csináljuk már ezt, én nem haragszom rád!” De mondom, „úgy tűnt, mintha én haragudnék?” „Hát egy kicsit azért igen” – úgyhogy nagy békülős sütievés volt az egyik szünetben”

– meséli Bereczki Zoltán az alábbi videóban arról, hogy pontot tettek a viszály végére Cookyval.

Arról, hogy a nézeteltérés minek kapcsán alakult ki közöttük, később a színész-énekes a következőket mondja:

„egy félreértés volt, ami ezt az egészet gerjesztette. Én pont azt magyaráztam, hogy nem akarok abba beleszólni, hogy más hogy neveli a gyerekét, és elfogadom azt, hogy nagyon máshogy gondolkodunk bizonyos dolgokról. Ezért ezt a részét nem is akarom taglalni. Ennyi volt ebben a dologban, ő pedig ezt egy picit, úgy érzem, hogy magára vette.”

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagramja)