Berki Krisztián durván nekiment a kommentelőknek

Áll a bál Berki Krisztián közösségi oldalán, hitványnak nevezte a kritizálóit.

2022. március 2., 05:00

Szerző:

Felrobbant Berki Krisztián Instagram-oldala, miután az egyik legutóbbi posztjában durván nekiment az őt kritizáló kommentelőknek, és kemény hangvételű szöveggel üzent azoknak, akik sértegetik. 

Berki Krisztián egy utcán készült fotó mellé fogalmazta meg a szöveget, amiben egyenesen hitványnak nevezi azokat, akik negatív véleményt fogalmaznak meg róla, és azt is elárulta, hogy őt ezek a hozzászólások nem hogy nem húzzák le, hanem erősebbé teszik. 

„Odáig jutottunk, hogy teljesen összemosódik a fejekben a véleménykülönbség, a konstruktív kritika, az értelmes, termékeny vita és a köpködés, a zaklatás, a másik ember szándékos sértegetése és megalázása. Almási Kitti megfogalmazása.”

– kezdte a pszichológus szavaival Berki, majd folytatta a saját véleményével.

„Még szerencse, hogy a sok hitvány ember megnyilvánulása engem nem gátol, hanem inspirál. Ide írhattok bármit…. hiszen az én életem a te véleményed által nem változik! Továbbra is köszönöm azoknak, akik itt vannak az oldalamon, és hogy ki hogyan, az már az ő dolga és felelőssége, nem az enyém” 

– fejtette ki gondolatát a kommentelőkről a celeb, amivel ki is verte a biztosítékot a hozzászólóknál, akik ezt további negatív kritikákkal hálálták meg.

„Elég relatív, hogy kit és miért nevezhetsz hitványnak. Eleve szerintem meg kib*szottul nem nevezhetsz”

– írta egy feldühödött internetező, amire Berki Krisztián azonnal reagált is.

„Szólásszabadság a szabad véleménynyilvánítás országában, ennek azért nézz utána Uram! Hitvány az számomra, aki úgy nyilvánul meg! És tartom”

– írta a celeb, akinek azért akadt pár olyan követője is, akik kiálltak mellette.

Kommentelők vs. hírességek:

Brutális kommentekben szidják Tóth Gabit

Tóth Andi előszeretettel szól vissza a kommentelőknek

Vajna Tímeát is gyakran támadják a hozzászólásokban

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagram-oldala)