Meglepő döntést hozott Berki Krisztián és felesége

Elszántan küzdenek, hogy megmentsék a házasságukat.

2022. március 4., 10:00

Szerző:

Berki Krisztián és Mazsi házassága néhány hónappal ezelőtt válságba került. A páros az első perctől kezdve küzdött azért, hogy rendeződjön a viszony közöttük, még pszichológus segítségét is kérték, hogy visszataláljanak egymáshoz. Mostanában azonban úgy tűnt, nem biztos, hogy meg tudják oldani a problémáikat, mivel kiderült, hogy a celeb felesége kérésére elköltözött otthonról.

Berki Krisztián legfrissebb bejegyzéséből viszont kiderül, hogy nem daják fel Mazsival, és mindent bevetnek, hogy megmentsék a házasságukat. Ezúttal egy távoli, egzotikus országba utaztak hármasban kislányukkal, hogy csakis magukra koncentrálhassanak.

„Nem a konfliktusnélküliség, hanem az azzal való méltó, megfelelő megküzdés az, amire törekednünk érdemes. (Popper Péter)
Mi is erre törekszünk, dolgozunk és megteszünk mindent a családunkért a gyermekeinkért.
A családommal elutaztunk pár hétre egy távoli országba ahol magunk lehetünk, kettesben, hármasban és - a technika segítségével - sokszor négyesben,
mert Natikám nem lehet most itt velünk fizikailag hiszen Ő kis tündérem már dolgozik, kötelezően végzi az általános iskola második osztályát.
Nekem 40 évesen továbbra is az a célom, hogy kiváló apukája lehessek lányaimnak és férje a feleségemnek. Mikor ezeket a sorokat írom és eszembe jut, hogy az én szüleim is elváltak….. mint ahogy nektek sokatoknak is, akik itt vagytok és olvassátok ezt a posztomat ti vagytok azok akik pontosan tudjátok, hogy apáink generációja óta ez a szám csak egyre magasabb és magasabb lett.
Ma 10 házasság 7 válással végződik….
Szomorú vagy nem ezek a tények amelyek okozói mi magunk vagyunk, emberek!
Ennek következménye képen a családmodell az apai és az anya minta sokszor torzul vagy teljesen eltűnik…..
De mi oly sokan mind a napig úgy gondoljuk, hogy megéri küzdeni. Nem tudom mi a legjobb módszer, vagy recept, csak azt tudom, hogy most már hónapok óta dolgozunk a kapcsolatunkon, én is magamon, és Mazsi is dolgozik saját magán. Most újra együtt, mert nem adjuk fel, amíg van egy bármilyen kis esély is, amíg mindketten úgy érezzük, hogy érdemes. Magunkért, a másikért, kettőnkért… a családért!”

– írta bejegyzésében Berki Krisztián.

(Kiemelt kép: TV2)