Ennyit az adófizetők pénzén való spórolásról

2010. december 12., 20:26

Azt állítja Rogán Antal
fideszes országgyűlési képviselő, hogy a központi hírgyártással a cél a párhuzamosságok, a felesleges infrastruktúrák megszüntetése a közmédiában. Ezzel az adófizetők pénzén lehet spórolni. A tartalomszabályozásról szólva ugyanakkor azt mondta, a cél a média sokszínűsége, ennek érdekében pedig a koncentráció akadályozása.

Ezzel szemben a tény az,
hogy a tartalomban éppenséggel koncentrálnak, a többszínűből egyszínű lesz. A Magyar Rádió, a Magyar Televízió vagy a Duna TV eddig saját riporterekkel, tudósítókkal kereshetett és találhatott más hírforrást, mint az MTI, mostantól kezdve önállóan majd nem kereshet, és nem találhat. Ami pedig a spórolást illeti, ebben az évben a közszolgálati média 53 milliárd forintból gazdálkodhatott (szegényesen persze), jövőre viszont 64,8 milliárdból. Az adófizetők pénzéből.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.