Radics Gigi rejtélyes bejelentést tett, aggódnak a rajongók

Radics Gigi nem sok konkrétumot árul el, talán ettől még aggasztóbb a bejelentése.

2024. január 24., 08:08

Szerző:

Radics Gigi, Király Viktor és Katalin hercegné – mi bennük a közös? Mindhárman egy műtéttel kezdték az évet, azonban hármójuk közül csak Király Viktor árulta el, hogy miért szorult operációra: a sérvét kellett megműteni.

Radics Gigi kedden este egy automatikusan eltűnő Instasztorival jelentette be, hogy kórházban van. Az nem biztos, hogy őt is operálták volna, de eléggé úgy néz ki, hiszen a képen, amin csak a keze látszik, egy kórházi ágyban fekszik.

„Hát akkor gyógyulás – on”

– mindössze ennyit ír Radics Gigi a képhez, tehát nem árulja el, hogy milyen egészségügyi probléma miatt volt szüksége beavatkozásra, illetve gyógyulásra.

A 27 éves énekesnő talán nem akarja elvonni a figyelmet Marics Petivel közös új számáról, amelynek a címe Szép mosolyú lány. A szerzemény akkora siker, hogy egy hét sem kellett ahhoz, hogy a két ics-re végződő vezetéknevű énekes duettje elérje az egymilliós nézettséget a YouTube-on.

Radics Gigiről tudnivaló, hogy a hétvégén fellépett a Papp László Sportarénában a Valmar koncertjén, ahol Marics Petivel elénekelték a fenti dalt, az itt készült fotókból készült poszt a legutóbbi az énekesnő Instagramján. Ezek szerint Radics Gigi tehát a koncert után, azaz most a hét elején feküdhetett be a kórházba.

Ugyanezen a koncerten egyébként egy meglehetősen félelmetes baleset történt: Valkusz Milán túl közel állt a pirotechnikához, ezért meggyulladt a haja, és leégett a szempillája, illetve egy fél szemöldöke. Minderről ő maga posztolta a felvételeket az Instagramra.

Emlékezetes, hogy Radics Gigi és Marics Peti onnan ismerik egymást közelebbről, hogy együtt versenyeztek a Dancing with the Stars legutóbbi, tavaly őszi évadában. Radics Gigi a negyedik helyezést érte el és ezzel ő lett a legjobb női versenyző, amíg Marics Petit csak a TV2 nézőinek nagy kedvence, Krausz Gábor tudta népszerűségben maga mögé utasítani.

Frissítés!

Nem sokkal ennek a cikknek a megjelenése után Radics Gigi elárulta, miért került kórházba. A következőket írja az Instagramon:

„szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyok. Egy tervezett műtéten vagyok túl, endometriózisom volt, amitől az orvosom úgy látta jobb megszabadulni. Szerencsére a legjobb kezekben voltam és már lábadozom. Mindenesetre mindenkit biztatok arra, hogy vegyen részt orvosi szűrővizsgálatokon, mert így sokszor meg lehet előzni a még nagyobb problémákat is. Köszönöm szépen a sok kedves, érdeklődő üzenetet!”

(Kiemelt kép: Radics Gigi Instagramja)