Marics Peti szakítása után barátja, Valkusz Milán mellől is elmaradt a barátnője: ez történt

Tóth Andi elhagyta Marics Petit, és felröppent a hír, hogy közben a zenész jóbarátja, Valkusz Milán is szakíthatott a barátnőjével.

2023. április 6., 11:22

Szerző:

Marics Petinek elég egyedi helyzete van idén a Sztárban sztár döntőjében. Egyrészt ugye szerelmével, Tóth Andival együtt kerültek be a döntőbe, de az énekesnő az évad vége előtt nem sokkal szakított vele. Másrészt pedig az egyik versenyző, Valkusz Milán éppen Marics Peti jóbarátja és egyben zenésztársa a ValMar nevű formációban.

Nos, már csak a húsvét vasárnapi döntő van hátra, de az énekesek teljesítménye mellett rengeteg figyelem irányul a versenyzők és a zsűritagok magánéletére is. Oláh Ibolya például kissé aggasztóan viselkedik az adásokban, Marics Peti pedig a hírek szerint miután elköltözött Tóth Anditól, visszament lakótársnak Valkusz Milánhoz, és a zenészkollégák most újra együtt laknak.

És mindezek után felreppent még egy olyan pletyka is, hogy nem elég, hogy Marics Peti kapcsolata véget ért, Valkusz Milán sincs már együtt a barátnőjével. Az adott alapot a szóbeszédre, hogy Valkusz Milán párja az utóbbi néhány adásban nem volt jelen a Sztárban sztár stúdiójában.

– reagál a pletykákra Valkusz Milán a Bors című lap hasábjain. Hozzáteszi többek között azt is, hogy barátnője azért nem volt jelen, mert a versenyzők nem kapnak sok belépőt az élő show-ra, és más is kíváncsi volt a műsorra.

(Kiemelt kép: a ValMar duó Instagramja)