Zámbó Krisztián kiakadt: ez még jobban megnehezíti a szakítás utáni időszakot

Zámbó Krisztián: Tizenkét évet nem lehet csak úgy kitörölni.

2023. március 7., 07:37

Szerző:

Zámbó Krisztián és egykori menyasszonya, Takács Zsuzska már többször is szakítottak, majd jöttek össze újra. A legutóbb február végén volt, hogy szétmentek, és akkor nagyon úgy tűnt, hogy ez most tényleg végleges.

Azonban a napokban az egykori jegyespár két tagját újra együtt látták többször is, amellyel kapcsolatban volt a Blikknek néhány kérdése Zámbó Jimmy fiához. Ő többek között a következőket mondta:

„tizenkét évet nem lehet csak úgy kitörölni. Zsuzsival mindketten egyetértünk abban, hogy fontos számunkra a másik, és örökké számíthatunk majd egymásra.”

Hozzáteszi, hogy attól még, hogy találkozgatnak, még nem feltétlenül jöttek újra össze, viszont már nagyon elege van abból, hogy mindenki a kapcsolatukról találgat:

„nem szeretném, ha az emberek elkezdenének konspirálni, a továbbiakban pedig kérem, tartsa mindenki tiszteletben, hogy a magánéletemmel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni. Abból, hogy néha elmegyünk együtt moziba vagy ebédelni, nem kell messzemenő következtetéseket levonni, és örülnék, ha nem készülnének rólunk ilyenkor lesifotók.”

És ha mindez nem lenne elég, Zámbó Krisztiánnak még a telefonja is tönkrement, így elvesztette a kapcsolatot egy csomó fontos emberrel, akiket az alábbi posztban kér, hogy vegyék fel vele a kapcsolatot.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)