Botrányos részletek: ilyen megalázó módon szakíthatott a menyasszonyával Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián volt menyasszonya állítólag nem számított a szakításra.

2023. február 9., 09:11

Szerző:

Mint megírtuk, 10 év után megint szakított Zámbó Krisztián és menyasszonya, Takács Zsuzska. Most újabb részletek láttak napvilágot arról, hogyan futott zátonyra kapcsolatuk. Állítólag a szétválás igen megalázó módon történt, ugyanis az énekes párja éppen interjút adott az esküvővel kapcsolatban, amikor meglátta, hogy a vőlegénye bejelentette a szakításukat a közösségi médiában.

„Semmivel nem változik az ember élete attól, hogy kimondja, házas, csupán jó kimondani azt, hogy én valakinek nem a barátnője, hanem a menyasszonya, esetleg a felesége vagyok, és ő a férjem”

- mondta a Borsnak Takács Zsuzska néhány nappal ezelőtt, ám nem sokkal később kiderült, hogy Zámbó Krisztián már a szakításukról vallott a követőinek.

Megszólalt egy pszichológus is a mérgező kapcsolatról:

„Az elszakadás–visszaszerzés ördögi körébe kerültek. Azok számára, akik ilyen „csiki-csuki kapcsolatban” élnek, a birtoklás és visszaszerzés érzése mámorító, kielégítő, akár hosszú évekig is játszhatják a felek egymással ezt a pszichológiai játékot. Ebben az esetben mérgező kapcsolatról beszélhetünk”

- nyilatkozta Drelyó Ágnes pszichológus a lapnak.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)