Zámbó Krisztián megdöbbentő részleteket árult el Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett kapcsolatáról

Zámbó Jimmy elhagyta volna a feleségét Gregor Bernadettért? 

2023. február 8., 07:20

Szerző:

Hetek óta mindenki azt találgatja, hogy pontosan, mi lehetett Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett között. Bombaként robbant a hír, amikor Zámbó Krisztián bevallotta, hogy látta őket együtt. Az énekes most újabb részleteket osztott meg az édesapja és a színésznő állítólagos viszonyáról. 

Zámbó Krisztián tabuk nélkül vallott Hajdú Péternek az édesapja nőügyeiről. Kiderült, hogy a legendás zenész első nagy szerelme Zámbó Krisztián édesanyja, Vera volt, de ő nem tolerálta a hűtlenségét, ezért a kapcsolatuknak vége szakadt. Hozzátette, hogy Zámbó Edit sokkal több mindent elnézett a férjének. 

„Nem sokkal azelőtt kezdődött a viszonyuk, hogy apu meghalt. Edit és közte akkor már megromlott a kapcsolat. Előfordulhatott volna, ha apu nem hal meg, hogy elválik és Bernivel marad, mert szerelmes volt. Látni lehetett rajta, hogy már nem úgy állt a házasságához. Korábban is voltak köztük veszekedések, de amikor Edit elment a csepeli lakásába, apu reggel mindig átment hozzá virággal, majd azt mondta neki, hogy: szerelmem, gyere haza, hiányzol. Akkor viszont nem ment, velem maradt otthon, és nem volt kiborulva, pedig Edit akkor már két napja nem volt otthon. Akkor találkoztam vele utoljára a halála előtt, és egyáltalán nem tűnt úgy, hogy meg lenne rogyva”

- magyarázta Zámbó Krisztián, amit a Blikk szúrt ki. 

Az énekes hozzátette, hogy azt még mindig nem tudja, hogy került a házba a tragédia előtt Zámbó Edit Adriánnal és Hulé Évával. 

(Kiemelt kép: RTL)