Kiderült, hova költözött Marics Peti, Tóth Andi egyvalamit kér az újságíróktól

Tóth Andi és Marics Peti a múlt héten szakítottak, így egyiküknek távoznia kellett a közös otthonból.

2023. április 4., 09:50

Szerző:

A múlt héten kiderült, hogy nagyjából fél éves kapcsolat után Tóth Andi szakított Marics Petivel. A helyzetet komplikálja egyrészt az, hogy Tóth Andi évek óta az egyik legtöbbet emlegetett hazai médiaszemélyiség, másrészt az, hogy az énekesnő és szintén zenész (ex)párja együtt zsűrizik a Sztárban sztár című műsort a TV2-n.

A múlt vasárnapi adásban már nem is egymás mellett ültek, és Marics Petinek volt is egy elszólása, amikor jóbarátjának, Valkusz Milánnak a produkcióját értékelte:

„tudom, hogy a hangok kényelmesebben kijöttek neked a próbán vagy otthon, mert ott én hallottam ezt a refrént kijönni tőled sokkal jobban is”.

Ebből az következik, hogy Marics Peti a szakítás után visszaköltözött jóbarátjához, Valkusz Milánhoz, akivel korábban is laktak már együtt. A hírt a Blikknek egy névtelen ismerős is megerősítette, kiemelve azonban, hogy ezt a felállást a ValMar duó két mindkét tagja ideiglenesnek tekinti, többek között azért, mert Valkusz Milán barátja helyett barátnőjével szeretne összeköltözni.

Ezzel párhuzamosan Tóth Andi Instagramjáról eltűntek a Marics Petivel közös képek, az alábbi, tavaly szeptemberi posztot kivéve. Éppen egy lagziban voltak együtt.

Tóth Andi közben a Sztárban sztár döntője mellett új albumának megjelenésére is készül, és ezzel kapcsolatban a következőket tette ki Instasztoriba:

„tudoom, tudoooom, nagy kérés, de ha véletlenül megunta valaki a fröcsögést, szóljon már a vasárnapi albumról is 1-2 cikk! Csak 1-2! Hálám a sírig!!”

Hát Tóth Andi új albumát teljes egészében nem tudjuk itt bemutatni, de friss dalát igen: az „Ez nem szeretet” a „Szelfi Egyetem” című, címében helyesírási hibát tartalmazó kisjátékfilm főcímdala. Az új album április 9-től lesz elérhető.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)