Katalin hercegné ilyen luxusban gyógyul a hasi műtéte után – egy betegtársa nyilatkozott

Katalin hercegné a The London Clinic nevű magánkórházban lábadozik, egy betegtársa elmesélte az élményeit.

2024. január 23., 10:19

Szerző:

Miközben itthon arról olvasunk, hogy Curtis édesanyjával mit művelt a betegszállító, addig a nemzetközi hírekben Katalin hercegné lábadozása a téma. A brit trónörökös neje a múlt héten került kórházba és súlyos hasi műtétet végeztek el nála. A gyógyulás több hetet vesz igénybe, úgy néz ki, hogy húsvétig nem fog a hercegné a nyilvánosság előtt megjelenni. A kórházból előreláthatólag másfél hét után mehet majd haza.

Bár a fenti közlemény nem tartalmazza, a People című lap kiderítette, hogy Katalin hercegnét a The London Clinic nevű magánkórházban műtötték meg, és azóta is ott fekszik. A lapnak egy korábbi beteg, aki szintén egy komoly hasi operáción esett át, elmesélte, hogyan néz ki ebben az intézményben egy ilyen műtét – azt meséli például, hogy rendkívül szervezett minden, a beérkezése után két órával már a műtőasztalon volt. Az intézményben rengeteg, igen magasan kvalifikált orvos, és ezerfős személyzet (ápolók és egyéb kisegítő személyek) dolgoznak.

„Az ápolók valami hihetetlenek, elképesztően figyelnek, hogy mire van szüksége az embernek. Nagyon jól el van látva személyzettel a kórház, mindenki nagyon ért hozzá, érzékeny és gondoskodó. [...] Az éjszaka közepén mondjuk rámjött az izzadás, de úgy, hogy teljesen elázott az ágy, és rögtön bejöttek, és pár perc alatt lecseréltek mindent. Nagyon gondoskodóak, és elérik, hogy az ember úgy érezze, hogy semmi sem okoz gondot”

– meséli ez a bizonyos korábbi páciens, aki a nevét azonban nem árulta el.

A kórházak és az angolok is híresek arról, hogy rosszul főznek, de úgy tűnik, a The London Clinic egy kivétel. Ráadásul étlapról választhatnak a betegek, hogy mit szeretnének enni. Ez a bizonyos férfibeteg így írja le a körülményeket, amiket a klinikán tapasztalt, és amik között Katalin hercegné lábadozik most:

„jó a kaja. A la carte az egész, úgyhogy ha az ember mást szeretne, az is nagyon jó. Az elején szigorú diétán voltam, de amikor látogatóim jöttek, ők könnyet azt rendelhettek, amit akartak a normál étlapról. [...] Minden nagyon jól van elkészítve, és az ételt egy tálcán hozzák ki, rajta egy ezüstbúrával, hogy nehogy kihűljön. Volt egy szép nagyképernyős TV is, úgyhogy csomó sportközvetítést néztem.”

Hogy mindez mennyibe került, azt a forrás sajnos nem árulta el.

(Kiemelt kép: a walesi herceg és hercegné Instagramja)