Ezek voltak Magyarország legnagyobb celebbotrányai 2022-ben

Íme azok a celebbotrányok, amikről a legtöbbet beszéltünk, és amik a leginkább megosztották a magyar közvéleményt 2022-ben.

2022. december 29., 10:17

Szerző:

Ha 2022 és celebbotrány, akkor nyilván önnek is elsőre a kábítószer jut az eszébe. Nekünk legalábbis az jutott, mert valóban kiugróan sokszor került idén elő ez a téma – minden korábbinál több hazai sztár került be a hírekbe illegális anyagok miatt, és az erről szóló összefoglalónkat ide kattintva találja. De azért 2022 sem csak a kábítószerekről szólt, szóval mutatjuk az 5 legnagyobb, de drogmentes celebsztorit.

1. Kulcsár Edina és G.w.M

Annyit lehetett előre tudni, hogy a Nyerő párosból is ismert influenszerpár, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága válságban van és küzdenek a kapcsolatukért. Aztán január 15-én bejelentették, hogy válnak, méghozzá azzal, hogy nem harmadik fél okozta a válást. Három nappal később azonban az egykori szépségkirálynő bejelentette, hogy neki azért máris lett egy új kapcsolata, és akik nem figyelték a hazai rapszcénát, azok ekkor hallottak először G.w.M-ről. Ezek után Kulcsár Edina az év egyik legtöbbet emlegetett bulvárszereplőjévé vált, és az események azóta is ezzel a szédítő sebességgel haladnak: a pár már el is jegyezte egymást és első közös gyermekük megszületését várják.

2. Horváth Gréta és Meggyes Dávid

És az év elején volt még egy hasonlóan viharos szakítás: Horváth Gréta és Meggyes Dávid szintén egy influenszerpár voltak, csak ők nem az RTL, hanem a TV2 realityjeiben szerepeltek. Nos, ők Kulcsár Edináék előtt egy héttel jelentették be, hogy házasságuknak vége. A szakítás náluk valamivel drámaibb volt, mint Kulcsár-Szabóéknál, de ők sem adtak alább a tempóból, legalábbis ami az új kapcsolatokat illeti. Meggyes Dávid következő párja Stana Alexandra lett a Dancing with the Starsból, és Horváth Gréta szintén menyasszonyként fejezi be ezt az évet, holott egy évvel ezelőtt még másnál volt férjnél.

3. Tóth Gabi és a Rolex

Tóth Gabi a 2021-es pápalátogatás óta számít különösen megosztó figurának, és az énekesnő körül csak még jobban felkorbácsolódtak az indulatok idén, amikor ráerősített politikai szerepvállalására a választások környékén. A legnagyobb botrány mégis abból lett, amikor kiderült, hogy az önmagát egyszerű, hétköznapi életet élő, vidéki származású anyukaként leíró énekesnő, bár a bébiszitter árát sokallja, azért egy hétmillió forintos Rolexben szokott járkálni. Többek között Kajdi Csaba és Fluor Tomi sem tudták megállni ezt szó nélkül. Tóth Gabiék kicsit bizarr reakciójából úgy tűnik, mintha sem az énekesnő, sem a férje nem látná azt a hatalmas ellentmondást, amin annyian fel vannak háborodva, mindenesetre Krausz Gábor állítja, hogy nem lehet a nejére azt mondani, hogy a NER kegyeltje lenne.

4. Vadon János és Sebestyén Balázs

Gyerekalázós botrányként terjedt el az a sztori, ami a Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL-es reality egyik adása nyomán pattant ki októberben. A jelenetben Sebestyén Balázs is ott volt, de a balhét inkább Vadon János vitte el, aki a kisfiú kontójára a teljesen oda nem illő vicceket elsütötte. A csatorna is, a műsorvezető is bocsánatkérésre kényszerült. Volt, aki elítélte, volt, aki védte őket, de olyan nem volt, akinek ne lett volna véleménye a dologról.

5. Berki Mazsi és Bárdosi Sándor

Még egy tévés botrány a végére: ennek az egyik főszereplője Berki Mazsi, aki egyébként is rengeteget szerepelt a médiában az elmúlt években, de férje tragikus és sokkoló halála nyomán idén aztán különösen. Az özvegy elvállalta a szereplést a Dancing with the Starsban, sőt, a pletykák szerint új kapcsolatot is kezdett – ezen rengetegen kiakadtak. A felháborodottak között volt Bárdosi Sándor is, aki a táncvetélkedőben alulmaradt Berki Mazsival szemben. Ha ön nem tudja, miért öklendezős botrányként lett hírhedt az ő búcsújuk egymástól, akkor nézze meg az alábbi videót, aztán pedig kattintson ide!

(Kiemelt kép: TV2/Dancing with the Stars)