Tóth Andi botrányos koncertjéről az egyik szervező is elmondta a véleményét

A koncert szervezői elmondták, mi történt pontosan.

2022. május 28., 10:38

Szerző:

Újabb részletek láttak napvilágot Tóth Andi rosszul sikerült nagyváradi koncertjéről. Mint megírtuk, az énekesnő az Instagram-oldalán kért bocsánatot a rajongóitól, mert elmondása szerint a hangtechnika nem volt rendben, így neki és a közönségnek is élvezhetetlen volt a műsor. Most az egyik koncertszervező is elmondta, mi történt. 

„A művésznő közvetlenül a koncert előtt érkezett, így nem volt lehetőség a hangbeállásra. Aztán az előadás ideje alatt folyamatosan markolta a mikrofon kapszuláját, ami gerjedést okozott. A visszahívásos dalnál nem mondta be, melyik dalt kéri elindítani, így ugyan a koncert előtt kaptunk egy felcímezett és beszámozott felvételt, de a kérdéses dalnál nem lehetett tudni, melyikre gondol. Továbbá, amikor a művésznő nem énekelt a mikrofonba, mindig leengedte azt a törzse mellé, így erős jelet vett a monitorhangfalakból, amiket ő kért, hogy nagyon hangosan szólaltassunk meg.. Két munkatársam a színpad mellől folyamatosan próbált kommunikálni a másik két kollégával a keverőpultban, hogy kiküszöböljék a fentiek miatt kialakult technikai problémákat.”

- mondta a Blikknek Debreczeni Sándor, aki a technikáért felelős koordinátor a Minden Magyar Majálisa rendezvényen.

Az érdekesség, hogy azon az estén Majka és Curtis is felléptek, ám ők nem érzékeltek semmiféle problémát. 

„Mi saját technikát viszünk a koncertekre, nem volt semmi problémánk. Andival épp csak összefutottam, de nem beszéltünk arról, hogyan sikerült a koncertje, mi pedig nem észleltünk belőle semmit, mert már az öltözőben voltunk, amikor színpadra lépett”

- mondta Curtis a lapnak.

Tóth Andi minden mennyiségben

Fotó: Hol van Tóth Andi bugyija?

Tóth Andi trágár kirohanást posztolt: életveszélybe sodorták a rajongói

Zámbó Krisztián egy Zámbó Jimmy-megemlékezés miatt kiakadt Tóth Andira

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)