Botrány Tóth Andi koncertjén: Csoda, hogy nem b*sztam a mikrofont a közönségbe

Nem volt jó a hangtechnika az énekesnő koncertjén. 

2022. május 27., 08:19

Szerző:

Romániában, Nagyváradon, a szülővárosban koncertezett Tóth Andi, ám nem minden alakult a tervek szerint. Az énekesnő a 24 óráig elérhető Instagram-történetében kért bocsánatot a rajongóitól és mesélte el, hogy mi történt pontosan a helyszínen. 

„Kib*szottul sajnálom, hogy egy ilyen ótvar koncertet sikerült összedobnunk. Tényleg nagyon szégyellem! Mentségemre szóljon, nem az én hibám, kib*szott sz*r volt a hangosítás, sz*rt sem hallottam. Végig ideges voltam, káromkodtam... Csoda, hogy nem b*sztam a mikrofont a közönségbe. Szóval nagyon sajnálom. Nem voltak a topon a hangtechnikusok, és senki nem segített”

- mesélte az énekesnő, amit a Bors szúrt ki. 

Tóth Andi hozzátette, hogy ő ilyen esetben semmiképp sem hagyná ott a közönséget, tehát bármilyen körülmények között lenyom egy koncertet, de ettől függetlenül ez így élvezhetetlen volt neki és a közönségnek is. 

Néhány nappal ezelőtt hasonló szituációba keveredett Varga Márk, azaz G.w.M is egy budapesti fellépésén, ám a rapper végül úgy döntött nem csinálja végig a koncertet, mert utána még két másik helyszínen is ott kellett lennie. A pénzt, amit kapott végül visszaadta.

Még több Tóth Andi

Tóth Andi most dobta ki a karácsonyfáját, egy igen balesetveszélyes módszerrel: videó

A Dancing with the Stars győztese, Tóth Andi reggel fél hétkor vezetett haza az afterpartyról

Tóth Andi trágár posztban fitogtatja, mennyit keresett 2021-ben

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)