G.w.M visszaadta a koncertre kapott pénzét, amelyet végül leállított

Elárulta, mi történt valójában a koncerten.

2022. május 24., 09:20

Szerző:

Megszólalt Varga Márk, azaz G.w.M a leállított koncertjével kapcsolatban. A rapper a pénzt is visszaadta, miután kiderült, a körülmények nem teszik lehetővé, hogy fellépjen. Most a 24 óráig elérhető Instagram-történetében részletesebben is beszélt a történtekről.

„Annyi a sztori, hogy nem volt beállítva a technika, hogy pontosan tudjam kezdeni a műsoromat. Amivel nincs is baj, abban az esetben, ha egy fellépésem van aznap, természetesen szívesen kivárom. Aznap pontosan tudták a helyszínen, hogy még két koncerten leszek az ország másik két pontján, így nagyon fontos lett volna a pontos kezdés. Mások hibáiból nem maradhat el másik két, teltházas fellépés, ez szerintem mindenkinek evidens”

- írta G.w.M, amit a Blikk szúrt ki. 

„Nem jelenetet rendeztem, hanem lejöttem, vártam egy kicsit, de sajnos ezek ellenére sem sikerült rendbe hozni a technikát. Gyorsan kellett döntenem, és mint ahogy a videón is látható, visszaadtam a fellépésre kapott összeget, majd megköszöntem, és csak aztán távoztam. (Nem haza, hanem a másik két fellépésemre!) Nem 'dobtam' senkihez pénzt... Részemről ennyi! A szervezők elnézést is kértek, elismerve a hibájukat, amit meg is tudtunk beszélni”

- tette hozzá Kulcsár Edina párja.

Exek csatája

G.w.M trágár kirohanást posztolt az exe ellen: Gonosz, rohadt nő vagy

Íme, G.w.M exének válasza a rapper trágár kirohanására

G.w.M exe kitálalt: új munka után kell néznie, hogy eltartsa a családját

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)