Botrány: videón, ahogy G.w.M lelépett a saját koncertjéről

Nem volt rendben a technika.

2022. május 23., 11:19

Szerző:

Kulcsár Edina párja, a népszerű rapper, Varga Márk, azaz G.w.M május 20-án este a Budapest Gardenben lépett volna fel, ám végül technikai okok miatt ez nem így történt. A zenész azt mondta, ha megfelelő lesz a technika visszatér, de erre végül nem került sor. A modell szintén megdöbbent azon, ami történt - számolt be róla a Blikk.

„Budapest Arena Garden, ne haragudjatok! Elcsúszott az egész, nem volt jó a hangtechnika, a mikrofon nem akart életre kelni... Akkor raktak minket már a színpadra, - biztos volt valami csúszás - amikor nekem már úton kellett volna lennem a következő fellépésre, ugyanis három van. Ne haragudjatok, nem vall rám, nem szoktam ilyet csinálni. Akik miattam jöttek, azoknak ezer puszi, bepótoljuk!”

- írta G.w.M.

Most egy videófelvétel is kikerült az esetről, amiből jól kivehető, hogy a rapper igen dühös volt a történtek miatt, valamint a dj-re is többször rákiabált, állítsa le a zenét, nagyjából két perccel azután, hogy színpadra lépett. A zenész a háttérben már azt magyarázta, hogy befelé nem szólt hangja, vagyis a monitorhangfalakkal lehetett gond.

„Hogy ha jó lesz a technika, akkor visszajövünk. Egy nagy tapsot a technikusoknak. Bravó”

- mondta G.w.M a felvételen.

@makajennifer

2 perc után haza is mennt 😂😂😂

♬ eredeti hang - Jenni baba👌😘

Exek csatája

G.w.M trágár kirohanást posztolt az exe ellen: Gonosz, rohadt nő vagy

Íme, G.w.M exének válasza a rapper trágár kirohanására

G.w.M exe kitálalt: új munka után kell néznie, hogy eltartsa a családját

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)