Bárdosi Sándor reagált a botrányra: Felfordul a gyomrom Berki Mazsitól

Bárdosi Sándor úgy érzi, hogy három hete csak bántotta őt a zsűri.

2022. október 24., 10:41

Szerző:

Tovább bonyolódik Bárdosi Sándor öklendezős botránya: az egykori birkózó hétfő reggel a Mokkában beszélt a szombat esti Dancing with the Starsról. A harmadik kieső távozásának azért lett hatalmas visszhangja, mert Bárdosi öklendezést imitált, miután meg kellett ölelnie Berki Mazsit.

Bárdosi Sándor a TV2 reggeli műsorában elmondta, hogy azért is volt feszültség benne, mert bár tudja, hogy ő nem színpadi ember, és ezért nagyon küzdött a táncokkal-koreográfiákkal, ettől még rosszul esett neki, hogy három hete „csak bántotta” őt a zsűri – fájlalja, hogy egy szó konstruktív kritikát vagy bátorítást sem kapott.

A Berki Mazsival kapcsolatos gesztusáról pedig a következőket mondja az alább megtekinthető interjúban:

„amikor kiestünk, én az ellenfeleket megöleltem, gratuláltam teljesen sportszerűen. Hogy értékrendben mi a különbség kettőnk között, az nagyjából... hát mondhatom, hogy emiatt felfordult a gyomrom. De ezt én tartom is. Nem mindenkit kell az embernek szeretnie. Mindenkit elfogadok – mindenki fogadja el, hogy nekem meg véleményem van. Úgy, ahogy mindenki másnak is. Elfogadok mindenkit mindenhogyan. Nem mondtam senkire semmi rosszat. Az, hogy az embernek egész egyszerűen felfordul a gyomra valamitől... akkor felfordul és pont, nincs tovább.”

Miközben profi táncpartnere, Szőke Zsuzsi szemlátomást feszeng mellette, Bárdosi Sándor hozzáteszi, nem direkt akarta Berki Mazsit megalázni, hanem zsigerből jött neki ez a gesztus:

„nem szándékos volt, önkéntelen mozdulat volt”.

A teljes képhez tartozik még, hogy Bárdosi Sándor már tavaly is beszélt arról, mennyire más az értékrendje, mint Berkiéknek: úgy fogalmazott, nem szívesen állna oda Berki Krisztián mellé.

(Kiemelt kép: TV2/Dancing with the Stars)